MIRKO KODIĆ SE RASPAO NA GROBU SVOG SINA: Scene sa Lešća slamaju srce, harmonikaš ponavlja POTRESNE REČI! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Mirka Kodića sahranjen je 1. novembra, a slavni harmonikaš danas je sa svojim najbližima posetio grobno mesto na Lešću.

MIRKO KODIĆ SE RASPAO NA GROBU SVOG SINA: Scene sa Lešća slamaju srce, harmonikaš ponavlja POTRESNE REČI! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mirko Kodić

Aleksandar Kodić (30), sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra u svom stanu na Karaburmi. U sredu se na groblju Lešće održala njegova sahrana. Dva sveštenika držala su opelo u kapeli, nakon čega je tužna povorka krenula ka grobnom mestu.

Kako su danas Mitrovske zadušnice, koje uvek padaju u subotu uoči velikog praznika posvećenog Svetom Velikomučeniku Dimitriju - Mitrovdana, koji se slavi 8. novembra. Ekipa našeg portala na grobu zatekla je Mirka Kodića, slomljenog od tuge. 

Mirko je došao sa sadašnjom suprugom Silvijom i još nekoliko bliskih članova. Naš slavni harmonikaš bio je vidno utučen, a kako smo mogli da primetimo sve vreme je pričao dok je kružio oko groba svog sina.

- Sine moj, ne mogu bez tebe - rekao je vidno slomljen Mirko. 

Uz Mirka su bili i blisku ljudi, koji su zapalili sveće i počistili oko groba lišće koje je nanela kiša i vetar u prethodnih dana. Mirko je vidno utučen i slomljen zbog tragične nesrećne koja ga je zadesila. 

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a u sredu je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi bacili su sve u trans od plakanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading