"TOLIKO SI DOBAR BIO DA MI TE JE BOG UZEO" Potresne reči Mirka Kodića upućene preminulom sinu LEDE KRV U ŽILAMA, čitulja kida dušu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.10.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš Mirko Kodić obratio se pokojnom sinu potresnim rečima!

"TOLIKO SI DOBAR BIO DA MI TE JE BOG UZEO" Potresne reči Mirka Kodića upućene preminulom sinu LEDE KRV U ŽILAMA, čitulja kida dušu! (FOTO)

Foto: ATA Images, Printscreen

Sin čuvenog harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić, preminuo je 28. oktobra u snu, a kako je Republika saznala, sahrana će obaviti sutra, u sredu, 1. novembra u 14:30 časova na groblju Lešće, dok će opleo početi pola sata ranije, u 14 časova, a sada je u novinama osvanula i emotivna čitulja.

Naime, neutešni Kodić je posvetio čitulju preminulom sinu, a njegove emotivne reči razaraju dušu na sitne komade.

Republika

Foto: printscreen

Aleksandar Kodić čitulja

Toliko si dobar da je i Bog poželeo da te ima uz sebe. Prerano te je oduzeo od nas, ali znamo da si sada na nekom boljem mestu. Putuj s anđelima - napisao je harmonikaš.

Podsećanja radi, kako je Repbulika već pisala, iako je izdat zvaničan nalog da se uradi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog tragedije koja je zadesila porodicu Kodić, prizor koji je porodica, ali i pripadnici Hitne pomoći zatekli u stanu pokojnog Aleksandra, malo je reći da ledi krv u žilama.

- Stavično je sve izgledalo, ne mogu vam to ni opisati. Aleksandra su našli potpuno ukočenog, od glave do pete! Urlici su odzvanjali zgradom, ova smrt je sve potresla, još taj prizor... Hitna pomoć je odmah ustanovili smrt i konstatovali su da je telo potpuno ukočeno, ali da nisu sigurno šta je uzrok. Još uvek se čekaju nalazi obdukcije. Rečima ne mogu opisati tu bol koja je sve zadesila. Dečko koji se nikada u životu nije žalio ni na šta, bio za primer drugima, i ovakva sudbina da ga zadesi... Strašno, tuga - istakao je izvor blizak ožalošćenoj porodici za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading