CENOVNIK NAŠE POZNATE VODITELJKE ISPLIVAO NA VIDELO: Klijentima uzima i do 2.500 evra za OVE FETIŠE!

Autor:

Zabava

17.10.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sve o poznatoj voditeljki koja se bavi najstarijim zanatom!

CENOVNIK NAŠE POZNATE VODITELJKE ISPLIVAO NA VIDELO: Klijentima uzima i do 2.500 evra za OVE FETIŠE!

Foto: Shuttestock

Dosta se godinama unazad spekuliše da među pripadnicama estradnog miljea ima dosta devojaka koje se bave najstarijim zanatom, te da se mnoge kriju baš ispred malih ekrana, odnosno uspevaju da budu voditeljke

Kako saznaje Republika, naša atraktivna voditeljka noći uglavnom provodi sa drugim muškarcima, naplaćivajući intimni rad i to dosta debelo. Na njenom Instagram profilu se mogu videti skupocene krpice, luksuzne destinacije, ali noći provodi u krevetu kao intimna radnica. 

Foto: shutterstock

Televizija

 

Cenovnik zavisi od klijantele, ali i od želja. Pa tako je 4 sata provedeno sa voditeljkom cena i do 1.000 evra, dok pojedine fetiše naplaćuje i do 2.500 evra. 

Voditeljka se još uvek nije udala, a u javnosti voli da prezentuje život bez problema, te da je čist hedonista i da voli sebi da ugađa, zbog čega nema vremena da se posveti muškarcima. 

Prostitucija u Srbiji je administrativni prekršaj i osobe koje se bave seksualnim radom mogu biti novčano kažnjene ili zatvorene do 30 dana. Prodaja seksualnih usluga ostaje krivično delo u Srbiji, sa novčanim kaznama i zatvorskim kaznama od jednog meseca za prostitutke i pet do deset godina zatvora za njihove makroe i šefove.

Foto: pixabay.com

Televizija

 

Prema trenutnom zakonu, kazne za bavljenje prostitucijom su obično novčane i plaćaju ih žene, a ne njihovi klijenti. Iako i žene u prostituciji i njihovi klijenti mogu biti kažnjeni po ovom zakonu, statistika pokazuje da su žene kažnjavane pet puta češće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ir vukotic

17.10.2023 20:17

Poznata