SMOTAO JE ZA ČAS! Saša Popović posle prvog poljupca DOVEO ŽENU U KUĆU!

Autor: Stars

Zabava

05.03.2018

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O svom 23 godine dugom braku Suzana Jovanović i Saša Popović rado i često govore, a direktor "Grand produkcije" je tek sada otkrio kako su se upoznali, kda su započeli vezu, a kada zajednički život.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović otkrio kako je započeo zajednički život sa Suzanom...

U svom iskrenom intervjuu, Saša Popović je progovorio o privatnosti i ljubavi sa Suzanom, a priznao je i koliko je emotivan:

- Prvi put sam ugledao Suzanu na Zlatinoj i Pejinoj svadbi. Bila je u nekim pantalonama i majici. Pevala je svadbu. Tada sam je prvi put video. Ništa nije bilo tada. To je bila 1995. godina, a sa njom sa počeo da se zabavljam tek godinu dana kasnije. Godine 1996. snimala je spot u "Zemunici" na televiziji "Pink". Slučajno sam došao i tada smo se zvanično upoznali. Nisam se odmah zaljubio, kao što nije ni ona. Dopisivali smo se i onda je krenulo sve svojim tokom. Od maja do septembra smo se viđali. Prvi put smo se poljubili 9. septembra 1996. godine, a već 10-tog sam je preselio da živi kod mene. Nisam pisao posle nežne poruke, već sam je doveo kući, stavio u krevet i nežno sam joj pričao i šaputao. Svi mi umemo da budemo nežni, ako volimo - izjavio je Saša i mnoge iznenadio svojom emotivnošću.

Međutim, to nije dugo trajalo i Popović je doda da nikad au životu nije bio tužan, čak ni kada mu je bilo najteže:

- Nekako sam veseo čovek po prirodi, optimista sam za sve. Pravo da ti kažem ne znam koje situacije podnosim teško, sada kada me pitaš kada sam tužan, rekao bih ti nikada. Kada sam zaista sve izgubio, tri godine zaista ništa nisam imao. To je trenutak kada nemaš novac, stan, garderobu, baš ništa. Ni ženu ni decu, ništa nisam imao. Ali sam nekako bio optimistao, gurao i govorio: "Daj biće bolje" - objasnio je direktor produkcijske kuće.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ne kaje se ni zbog čega, ali ipak... Saša Popović

Popović je u razgovoru, takođe, otkrio i zbog čega se kaje u životu:

- Ne kajem se ni za jednu stvar u životu. Možda bi jedino išao nekim drugim putem, ne bi se borio sa Lepom Brenom napravimo našu firmu. Možda se kajem što se ranije nisam oženio, u 44. sam se oženio u 45. godini dobio ćerku. Ali da sam se deset godina ranije oženio sada bi imao unuke. Voleo bih i sada da što pre dobijem unuke - ispovedio se Saša. Njegova supruga Suzana iz prvog braka ima sina Danijela, a ovom prilikom Saša je objasnio i u kakvom je odnosu s njim:

- Danijel sa nama živi od osme godine, volim ga isto kao Aleksandru, kao da sam ga napravio ja - rekao je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading