U JEKU SKANDALA SA HRVATIMA, OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU PRIJOVIĆKA: Snimak se pojavio na društvenim mrežama, evo kako se oseća pevačica!

Autor:

Zabava

09.10.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović pojavila se nasred Baščaršije, a snimak je srušio internet!

U JEKU SKANDALA SA HRVATIMA, OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU PRIJOVIĆKA: Snimak se pojavio na društvenim mrežama, evo kako se oseća pevačica!

Foto: IM Live Production

Pevačica Aleksandra Prijović rasprodala je četiri Arene Zagreb o čemu Hrvati ne prestaju da pričaju. Prija im je već danima glavna tema za ogovaranje, a koliko ne mogu da joj oproste ogroman uspeh u Zagrebu, govori i činjenica da na svakom koraku pokušavaju da je omalovažavaju, ali im to ne polazi za rukom, pošto je njen uspeh jači od njihovog pljuvanja.

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović koncert u Areni

 

Sada se pojavio snimak u kakvom je stanju Aleksandra Prijović nakon ovih informacija. Naime, pevačica se našla u Baščaršiji, gde je sa svojim kolegama i prijateljima sela u jedan obližnji kafić, a koliko je atmosfera bila dobra, govori činjenica da je u jednom trenutku zapevala na sav glas. 

 

 

- Sarajeva i sevdah - napisala je Aleksandra kao komentar i stavila emotikon srca. 

Po tome se može zaključiti da je Aleksandra u odličnom raspoloženju, kako i kaže njen veliki hit, a kako i ne bi bila, kada je uspela da rasproda čak tri Arena u Beogradu i četiri u Zagrebu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading