POJELA SAM DEČKU KARTICU I RAZBILA TELEFON: Edita uhvatila momka u prevari, pa napravila PAKAO!

Autor:

Zabava

09.10.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje poznate pevačice!

POJELA SAM DEČKU KARTICU I RAZBILA TELEFON: Edita uhvatila momka u prevari, pa napravila PAKAO!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Edita Aradinović

Pevačica Edita Aradinović bila je gost u jednom podkastu, gde je priznala koja je najluđa stvar koju je uradila u ljubavi. Ona se prisetila momenta kad je jednog svog dečka uhvatila u laži, nakon čemu mu je razbila telefon i pojela sim karticu.

Naime, pevačica je jednom prilikom svom partneru u telefonu našla poruke od druge devojke, a on je pokušao da se opravda da je nije prevario i nakon toga slagao kako je telefon bio izgubljen. Međutim, dok su bili zajedno Editinom dečku je od pomenute devojke stigla poruka, zbog čega je ona pobesnela. 

Republika

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

- Ja sam mu našla poruke u telefonu, slagao je da me nije prevario, ja sam poverovala. On je izmislio priču da mu je ispao telefon, da su našli neki vaterpolisti, pa su vratili. Stigla mu je poruka od nje, ja sam uzela telefon razbila i pojela sim karticu, a nije bila mikro sim, nego ona veća - govorila je Edita. 

Ovo priznanje pevačice postalo je viralno na društvenim mrežama, a iako je ona pre nekoliko godina već pričala o ovome, uvek se svi nasmeju i izneveruju da je stvarno pojela dečku sim karticu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Edita Aradinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading