KOLEGINICA JOJ PREKO NIKOLIJE NUDILA NOVAC: Vesna Zmijanac progovorila o povratku na scenu, evo šta OČEKUJE od Relje!

Autor: Republika G. D. / A. N.

Zabava

20.09.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se vraća na muzičku scenu nakon neophodne pauze koju je morala da napravi.

Pevačica Vesna Zmijanac morala je da napravi pauzu zbog opravka, ali je sad došlo vreme za veliki povratak na muzičku scenu, povodom kojeg će održati nastup. Pevačica je došlo jako dobrog raspoloženja, nije skidala osmeh sa lica, a nakon teškog zdravstvenog perioda može da se primeti da odlično izgleda, a da pred publikom zasija u punom sjaju očigledno ništa ne može daje zaustavi.

Vesna je neposredno pred nastup ispred naših kamera govorila i na samom početku razgovora otkrila kako se oseća i ko joj se od koleginica javio kada je vodila borbu za zdravlje.

- Dobro sam, koliko može da bude dobro. Uglavnom, malo sam više nemirna, malo se više junačim, ali takva kakva sam, ne mogu drugačije. Nikad u životu nisam imala pauzu da ne pevam šest meseci, nikada za pola veka, zato više nije pitanje para, ne mogu jednostavno da prihvatim, još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro - govorila je Vesna, pa dodala:

- Zlata Petrović je poslala najemotivniju poruku, čak je jednom kroz šapat pitala Nikoliju da li im je potreban novac. Lepa Brena mi je rekla: "Ti si jedina moja konkurencija, mala dovedi se u red".

Republika

Foto: republika

Vesna Zmijanac

Ona je takođe progovorila o tome kako je njena ćerka Nikolija reagovala na njenu odluku da se što pre vrati na scenu i da li je bila za to.

- Nije bila, ali je videla da sam potonula. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i kuvam, šta da radim po ceo dan, više volim da pevam. Bolje mi je da pevam, ne mogu bez pevanja, bez naroda, pola veka je to tako. Nadam se da će mi večerašnji nastup biti lek. Pevanje me je uvek lečilo... Ja kad pevam, nemam nijedan problem, ali sutrdan mi nije lako. Umaram se i ne mogu da dišem. Vodila sam se time, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro, ali nije baš tako - rekla je Zmijančeva.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Nikolija i Relja Popović

Pevačica se takođe raduje budućim nastupima i čeka da joj Relja Popović napiše pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading