BOTOKSIRANA NIKOLIJA SE POHVALILA IZGLEDOM: Pevačica se usnimila bez trunke šminke, fanovi šokirani prizorom (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolija Jovanović pokazala je lice bez trunke šminke, ali i kako izgleda sa botoksom!

BOTOKSIRANA NIKOLIJA SE POHVALILA IZGLEDOM: Pevačica se usnimila bez trunke šminke, fanovi šokirani prizorom (FOTO)

Foto: instagram.com/nikolijaofficial

Pevačica Nikolija Jovanović oglasila se putem društvene mreže Instagram i pokazala kako izgleda bez trunke šminke, međutim, mnogi su primetili da je ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac sveže "ispeglana", te da je svoje lice nedavno sredila "botoksom".

Naime, Nikolija se svojim fanovima usnimila i najpre otkrila da se svoju kosu skratila, te da to redovno radi jednom mesečno, kako ju je posavetovao frizer, a zatim i priznala da je posetila jednu estetsku kliniku kako bi uklonila nepoželjne bore.

- Idem jednom ili dvaput godišnje i više nema potrebe. Okej, popusti botoks, ali lice mi je bukvalno savršeno - istakla je pevačica u svojoj objavi, a onda otkrila i da je istetovirala obrve i usne:

- Bukvalno je sve savršeno, ne mrda, nema potrebe da dolazim na korekciju sigurno još dve godine - kazala je Nikolija.

Podsećanja radi, pevačica Nikolija Jovanović nedavno je otvoreno progovorila o svojim estetskim zahvatima i tako privukla veliku pažnju javnosti, te priznala da se zbog nekih korekcija na sebi i te kako kaje.

Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga - priznala je Nikolija u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

Republika

Foto: TikTok/nikolijaofficial

Nikolija Jovanović TikTok

Osim grudi, ona je imala još korekcija na svom telu, a između ostalog, ispričala je šta je uradila sa usnama.

Druga glupost koju sam napravila, i srećom popravila koliko je bilo moguće, su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila metakril. On se vremenom izobličio i izgledala sam kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile - otkriva je pevačica jednom prilikom.

- "Ženo vidi na šta licis", "Nikolija jel imaš ti ogledalo ni plastična hirurgija ti ne pomaže", "slatka si, ali ti je faca malo cudna"- bili su samo neki od komentara ispod videa na temu Nikolijinog trenutnog izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading