GOVORILI SU MI DA SAM ŽIVOTINJA: Nikolija progovorila o internet nasilju, pretrpela je GNUSNE UVREDE!

Autor:

Zabava

14.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila šta je sve pretrpela na društvenim mrežama.

GOVORILI SU MI DA SAM ŽIVOTINJA: Nikolija progovorila o internet nasilju, pretrpela je GNUSNE UVREDE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija Jovanović

Popularna pevačica Nikolija Jovanović govorila je o internet nasilju i priznala da je kroz karijeru dobijala razne komentare na društvenim mrežama, ali sad s osmehom može da priča o tome.

- Govorili su i da sam muško i da sam žensko, i da sam ružna i da sam lepa. I da sam neka životinja (smeh). Bilo je raznih komentara, ali seljanka nisam bila. Možda više da sam utripovana, to misle za mene zato što imam neki gard - govorila je pevačica, a onda se i našalila da zna da bude opasna, kad je to potrebno:

- Ja sam Jovanović, ali kad treba da se bude zmija, ja sam Zmijanac - rekla je ona.

Republika

Foto: instagram.com/nikolijaofficial

Nikolija Instagram

Poznato je Nikolija i Relja Popović ne vole da svoju intimu izlažu javnosti, ali i da su već godinama u skladnom odnosu i da uživaju u ljubavi.

- Relja i ja ne dajemo da nam zadiru u intimu - poručila je kratko ona.

Nikolija je takođe otkrila i koje estetske korekcije je uradila na sebi. 

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Nikolija i Relja

- Iz svoje neke nesigurnosti sam uradila grudi koje mi lepo stoje, ali mi ništa u životu bitno promenile nisu. Uradila sam nos, njime sam zadovoljna. Bila sam uradila usta koja sam onda hirurškim putem morala da vadim da bih ih vratila na prirodna - otkrila je ona za Kurir.

Podsećamo, Nikolija je jednom prilikom i na društvenoj mreži TikTok takođe pričala o zahvatima koje je imala na sebi. 

Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga - priznala je Nikolija u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

Republika

Foto: TikTok/nikolijaofficial

Nikolija TikTok

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading