EDITA NA IVICI SUZA NA KARLEUŠINOM KONCERTU! Prisetila se TUČE sa Indi, pa umalo BRIZNULA U PLAČ: Svi pravimo greške!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

18.09.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović se prisetila incidenta sa rođenom sestrom Indi!

EDITA NA IVICI SUZA NA KARLEUŠINOM KONCERTU! Prisetila se TUČE sa Indi, pa umalo BRIZNULA U PLAČ: Svi pravimo greške!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Edita Aradinović

Večeras pevačica Jelena Karleuša pravi koncert za verne fanove, koji su 11 godina čekali njene albume "Alfu" i "Omegu". Pola estrade se sjatilo na ovaj događaj, a među prvima je stigla Edita Aradinović.

Ekipa Republike nalazi se na licu mesta, a Edita je na samom početku intervjua govorila o sujeti na estradi, te priznala da li bi volela da snimi duet sa Karleušom.

Republika

Foto: Republika.rs

Edita Aradinović

- Sujete ima sigurno, kao i u svakom poslu. To je i zdravo, nije loše. Što se tiče Kaleuše, sve je upitno zbog njenog imidža. Kako bi to izgledalo da ja pevam "Sok od moje...", ne bi bilo uverljivo. Ona ima stav i na zanimljiv način je opisala borbu koju godinamka vodi. Da, volela bih da u nekom trenutku snimimo duet, zašto da ne - rekla je Edita, pa otkrila detalje koncerta:

- Ne, neće sleteti helikopterom, ali mogu vam reći da će to svakako biti iznenađenje za pamćenje.

Edita se osvrnula i na nedavnu tuču sa rođenom sestrom Indirom Aradinović Indi, a zbog ovog incidenta bila je na ivici suza.

Republika

Foto: Republika.rs

Edita Aradinović

- Meni baš mnogo to promenilo život. Imala sam odškrinuta vrata za san koji sam sanjala jako dugo, sad mi se bukvalno plače. Ne mogu da pričam o tome... Svi mi pravimo greške, svi smo mi negde ljudi. Mislim da sam u svom poslu bila istrajna i da sam se jako borila, nisam bila nametljiva, nisam se gurala, samo sam radila ono što najbolje znam. Na sve to se desilo ono što mi je promenilo život iz korena. Ali, sada, nakon nekog vremena, dešavaju se samo lepe stvari. Tada sam izgledala jako i hladno jer sam tako želela, nisam htela da budem žrtva i da me svi gaze - poručila je Edita za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading