INDI PUKAO BRAK, a evo u kakvim je odnosima sa Editom nakon TUČE - pevačica priznala sve!

Autor:

Zabava

15.09.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi izgubila veru u ljubav, pa otkrila da li se razočarala i u sestru!

INDI PUKAO BRAK, a evo u kakvim je odnosima sa Editom nakon TUČE - pevačica priznala sve!

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita, Indi Aradinović

Pevačica Indira Aradinović Indi progovorila je o svojoj operaciji i izgledu i promenama frizure. Kako kaže, sve je to deo igre.

- Recept je moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem - poručuje Indi.

- Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to deo šou-biza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala i otišla u vatreno crveno pa sad u crnu - smatra pevačica.

Republika

Foto: republika.rs

Indi Aradinović

Ona je otkrila i u kakvim je odnosima sa sestrom Editom Aradinović, sa kojom se pre nekoliko meseci potukla.

- U odličnim smo odnosima - kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i pred kraj intervjua otkriva da li ima momka:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Edita Aradinović

- Srećno slobodna. Uvek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: “Digni se, šta ti je”. Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli ne može da voli ni druge. Posle svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira - zaključuje Indi za “Blic“.

Pevačici je samo nakon četiri meseca pukao brak sa našim biznismenom koji živi u Danskoj. Kako ističe sada, više u brak kao instituciju ne veruje.

- Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspešno zauvek, ali trenutno nisam u fazonu da verujem da postoji čovek koji bi mogao da me vodi kroz život - poručuje Indi. Podsećanja radi, Indi je bila razočarana ponašanjem bivšeg supruga, jer u bitnim životnim situacijama nije bio tu za nju.

- Dok neko skija po planinama, neko prolazi težak period u životu, opet sama. Odlaze nam najbliži, spremamo se za operaciju, pripremamo se za razvod. Ali dobro. Lekcija nikada nije na odmetu. Nauči se čovek svega, dok je živ. Sve prođe. I dobro i loše... - napisala je u februaru ove godine Indi na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading