"HTELA SAM SAMO DA DOTAKNEM..." Edita Aradinović se duboko razočarala zbog Novaka Đokovića!

Autor:

Zabava

17.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nedavno pevala na proslavi koju su organizovali košarkaši, a na kojoj se pojavio i naš slavni teniser!

"HTELA SAM SAMO DA DOTAKNEM..." Edita Aradinović se duboko razočarala zbog Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Pevačica Edita Aradinović nastupala je na proslavi koju su organizovali naši srebrni košarkaši nakon dočeka u Beogradu, a tamo se pojavio i teniser Novak Đoković. Edita se razočarala što je Novak otišao pre nego što je ona stigla.

- Meni je bila najveća moguća čast. Htela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno! Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam videla, što nisam mogla da se slikam sa njim - rekla je Edita Aradinović.

Republika

Foto: printcsreen/društvene mreže

Edita

- Kad bih ga videla ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga... Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: "Novače, volim te!". On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje - dodala je pevačica za "Blic".

- Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična, neverovatna. Stvarno smo mnogo talentovan narod, samo da se potrudimo da budemo jedni prema drugima dobri. Oni su toliko prirodni, veseli, predivni, i Jokić, i Marjanović, ponos i čast! Imala sam njihovu pažnju, znači ti da si pohvaljen od strane naših najuspešnijih sportista - istakla je Edita.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković sa košarkašima

- Novak je prizeman, najskromniji, jednom sam ga bila srela, ali sam se ukopala i nisam mogla da reagujem. Zaledila sam se, nisam mogla da se pomerim. On je moj idol, tako mi se to odražava - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading