JOŠ JEDNOM JOJ SE ZAKLEO NA VEČNU LJUBAV! Gudelj posvetio Anastasiji TETOVAŽU, šokiraće vas deo tela koji je odabrao! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gudelj posvetio tetovažu svojoj izabranici Anastasiji!

JOŠ JEDNOM JOJ SE ZAKLEO NA VEČNU LJUBAV! Gudelj posvetio Anastasiji TETOVAŽU, šokiraće vas deo tela koji je odabrao! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Pevačica Anastasija Gudelj je nedavno stala na ludi kamen u tajnosti sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Opšte je poznato da Nemanja voli tetovaže, te je tako istetovirao skoro svaki pedalj na svom telu, a nedavno su osvanule i one koje je posvetio Anastasiji.

Naime, Nemanja je ispod levog uha istetovirao znak za beskonačnost, a unutar njega se nalaze inicijali "A" i "N".

Njih dvoje često koriste simbol beskonačnosti u svojim objavama, te tako jasno stavljaju do znanja da žele da njihova ljubav traje večno.

Anastasija Ražnatović i njen izabranik Nemanja Gudelj venčali su se krajem jula u manastiru Rajinovac kod Grocke, u prisustvu kumova i porodice mlade pevačice. Venčao ih je vladika Stefan, odnosno Stefan Šarić, koji je, inače, duhonik njene majke, Cece. Budući da građanskog venčanja još nije bilo, iz krugova bliskih pevačici nagašalo se da je u planu velika svadba. Javnost se pitala koliko stotina zvanica će biti prisustno na velikom slavlju i u kom mestu u Srbiji će se organizovati proslava, ali kako su prijatelji zaljubljenog para otkrili, venčanje je zakazano za drugo polovinu decembra, ali ne u našoj zemlji, već u Španiji, gde bračni par živi. Kako prenosi Story na građanskom venčanju u Španiji prisustvovaće sela šira familija Ražnatović-Ocokoljić, Anastasijina kuma - glumica, Tara Milutinović, kao i nekoliko najboljih prijatelja. Planirano je dvadesetak gostiju iz Srbije, zatim Nemanjini drugovi iz Španije, a zasad nije poznato da li će slavlju prisustvovati i njegova porodica, koja nije bila na crkvenom vnčanju u Srbiji. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja i Anastasija Gudelj

Par je nedavno kupio vilu u Španiji, na samoj obali, s predivnim pogledom na more, što je novost u njihovom životu. Naime, zaljubljeni supružnici do sada su živeli u istom dvorištu s porodicom talentovanog sportiste mada su, doduše, delili samo dvorište, budući da su imali zasebnu kuću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading