POZNATI PRATE DECU U ŠKOLU! Ovo su estradni ĐACI PRVACI, roditelji ih spremili za klupe!

Autor:

Zabava

01.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti su danas ispratile svoju decu u školu!

POZNATI PRATE DECU U ŠKOLU! Ovo su estradni ĐACI PRVACI, roditelji ih spremili za klupe!

Foto: pixabay.com, ATA Images

Danas je prvi septembar, dan kada đaci krenu u školu, a mnoge deca poznatih danas postaju prvaci. Neva, najmlađa ćerka voditeljke "Slagalice" Marije Veljković je jedna od njih. 

- Uvek sam se pitala zašto ljudi prave spektakl od tog polaska deteta u prvi razred. Valjda treba da budu ponosni što im dete raste i spremno je za školu. S druge strane, jeste emotivno, to je neki protok vremena gde shvatate da je dete koje ste "juče" rodili toliko poraslo da kreće u prvi razred. Odlučila sam se za državnu školu jer mislim da je naše državno školstvo divno - rekla je Marija, prenosi "Blic".

Republika

Foto: RTS/printscreen

Marija Veljković

I ćerka njene koleginice Kristine Radenković Tara danas postaje školarac.

- I ćerka njene koleginice Kristine Radenković Tara danas postaje đkolarac. - Veoma smo uzbudeni, spremamo se već dva meseca. Tata i ja verujem da ćemo početi psihički da se spremamo već od prvog roditeljskog. Danas nam je i svečani prijem u školi. Zakazali smo i svečani porodični ručak. Tara je dobila svoj radni sto, ali i "pametni sat", bukvar, olovke i sveske. Nikola i ja smo veoma voleli školu tako da se veoma radujemo zbog ovog njenog poglavlja. Nekad mislim da smo mi uzbuđeniji vise nego ona, ali dobro i ona će imati veći utisak kada proše prvih mesec dana u školi.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kristina Radenković

Nikola Rokvić i Bojana Barović ćerku Leonu upoznali su sa svim što nosi škola.

- Veoma smo radosni i sumiramo utiske kako je prošlo vreme, i kako za tren oka Leona već kreće u prvi razed. Upoznali smo učiteljicu i drugare. Najveću tremu ima mama, ali je ipak najviše prisutna radost. Jedva čekamo da sve krene jer je to novo razdoblje u životu. Kupljeni su ranac, pernica i sve neophodne stvari.

Republika

Foto: ATA Images

NIkola i Bojana

I sin Jelene Kostov danas kreće u prvi razred. Pevačica je ponosna i na svom Instagramu je prvencu poželela sreću.

- Nikad emotivniji 1. septembar. Srećno, prvače mamini - napisala je pevačica uz video.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Kostov

Slavica Ćukteraš je ispratila svoje dete u školu.

- Mama sam đaka prvaka. Emocije su velike. Srećan polazka u školu đacima - napisala je Slavica.

Republika

Foto: Instagram.com

Slavica Ćukteraš

Stariji sin Seke Aleksić Jakov ove godine je đak-prvak.

- Ja sam spremna za taj prvi razred, a za njega videćemo. Imam veću tremu od njega jer on još ne zna da ga čekaju obaveze. Dosta smo u kući pričali o tome, da će imati domaće zadatke i da će učiti razne stvari. Verujem da neće biti lako jer ni sa predškolskim nije bilo zato što je Jakov malo nestašan i ne drži ga mesto. Važno je da shvati da mora da pazi na času, ali i da zavoli školu. On je znatiželjno dete i verujem da će ga mnogi predmeti interesovati, a mi ćemo se potruditi da stekne radne navike i da uživa u učenju.

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading