PEVAČICA NAPALA ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Izvređala je najstrašnije, udarila na njen IZGLED! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović ponovo počela da bljuje vatru po koleginicama!

PEVAČICA NAPALA ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Izvređala je najstrašnije, udarila na njen IZGLED! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od traženijih dama sa naše estrade, a njen izgled uvek je bio tema za komentarisanje njenih fanova na društvenim mrežama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

 

Korisnici socijalnih mreža, napravili su malo poređenje njenog pređašnjeg i sadašnjeg izgleda, a ono što je svakoga šokiralo, jeste da se među komentarima našla još jedna popularna pevačica, Edita Aradinović. Ono što je napisala u odeljku za komentare, zaprepastilo je mnoge. Da li je to nova svađa na pomolu? Svi se pitaju.

Na Instagram stranici koja se bavi poznatima, osvanula je fotografija Aleksandre Prijović koja prikazuje njen izgled nekada i sada.

Pevačica Edita Aradinović je prokomentarisala ovu objavu i uvredila Prijovićevu.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović Instagram Edita Aradinović

 

Cela izoperisana, ne zna da peva i nema hit. Fuj! - napisala je Edita. Neki kažu da je ovaj komentar bio ironičan, ali postoje i oni koji tvrde da je reč o novom estradnom ratu.

Šta se krije iza ovoga, vreme će zapravo pokazati.

Podsetimo, nedavno je Edita komentarisala i Senidu u vrlo negativnom kontekstu, pa je za Republiku ispričala kako je sve bila zapravo ironija u pitanju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mumi

27.07.2023 23:24

Bas sam nestrpljiva sta ce da se desi. Pravo novinarstvo. Poskidate sa društvenih mreža i eto vesti. Bas nam je sve potaman pa da čitamo o glupostima. Evo ideje-zasto je imuno terapija protiv kancera 2.500 eura. Da li samo bogatasi imaju pravo na lecenje. Da li je to tacno.