LUISOVA UDOVICA PREDOSETILA NJEGOVU SMRT: Priprema mi je bila pogibija Darka Radovanovića!

Autor:

Zabava

09.07.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Luisove smrti najteže pesme su joj "Crni oblak" i "Kada me jednom ne bude"

LUISOVA UDOVICA PREDOSETILA NJEGOVU SMRT: Priprema mi je bila pogibija Darka Radovanovića!

Foto: ATA Images

Silvana, udovica pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa, pričala je o njegovoj tragičnoj smrti, te otkrila da ju je predosetila kad je poginuo pevač Darko Radovanović. Kako kaže, tad ju je obuzeo neobičan osećaj i pripremila se za smrt svog supruga.

- Odlazak Darka je bio 40 dana pre njegovog udesa. Mi smo se svi potresli. Toliko sam bila potresena da sam čitala intervjue i tekstove o tom događaju. Mislila sam u sebi kako je sad toj ženi, tom detetu... Bila je to kao neka priprema, nešto što mi nije bilo svojstveno. Darko je sahranjen u Sremskoj Mitrovici, a Ljubiša je toliko žurio da se vrati s nastupa da ode na sahranu. Imao je potrebu da peva u njegovu čast. To nam je bila čudna situacija, a takve se pamte - kaže ona.

Republika

Foto: ATA Images

Luis i Silvana

- O tom periodu, neposredno posle nesreće, sećam se kao u nekim fragmentima. Dešavalo mi se, kada uspavam decu, da odem u njegovu muzičku sobu. Imao je garažni prostor u kojem je držao sve, od garderobe do svih stvari koje su mu bile drage. Kada znam da mi deca spavaju, ja se tamo zatvorim, samo sam tamo mogla da dam oduška i da iskanališem emociju. Sedim, plačem i opuštam emociju bola i tuge uz njegove pesme. Pred decom nisam smela da plačem. Kad god mi se desilo da zaplačem pred njima, svi su počeli da rone suze - ispričala je Silvana.

- Najteže pesme, a pogotovo nakon tragedije, su mi "Crni oblak" i "Kada me jednom ne bude" to su pesme koje opisuju moju životnu situaciju. Što se tiče pesama uz koje se veselim, pa to su sve njegove sa bržim, južnjačkim stilom - rekla je ona za "Kurir TV".

Republika

Foto: ATA Images

Luis i Silvana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading