ZBOG DROGE SE RAZVELA! Ana Nikolić o čestim posetama laboratorijama i optužbama da koristi NARKOTIKE!

Autor:

Zabava

09.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači odgovorila na optužbe da su za njeno stanje krivi narkotici

ZBOG DROGE SE RAZVELA! Ana Nikolić o čestim posetama laboratorijama i optužbama da koristi NARKOTIKE!

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Voditeljka Jovana Jeremić je jutros u jutarnjem programu televizije Pink pustila glasovnu poruku pevačice Ane Nikolić, koja je odgovorila na navode da koristi narkotike i da su oni krivi za njeno stanje.

- Kad jednu majku optužiš za korišćenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svake vrste droge i opijata... U mom prisustvu to ne može da radi niko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela - rekla je Ana Nikolić u glasovnoj poruci, koju je voditeljka Jovana Jeremić pustila jutros u svojoj emisiji na "Pinku".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Jeremić

- Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to znaju najbolje laboratorije po gradu, konzilijum posebno... (smeh) Kad se mesečno ne prijavim da nešto istestiram, zovu me da me pitaju: "Jeste dobro?" - dodala je Ana, koja je pre nekoliko godina bila u kratkom braku sa kolegom Stefanom Đurićem Rastom.

Podsetimo, Ana je došla u žižu interosovanja javnosti nakon što su procurili snimci gde ona moli za pomoć, a lice joj je u živim ranama i ožiljcima.

Republika

Foto: Republika, Privatna arhiva

Rasta, Ana Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading