ŠAVIJA NAJAVILA KARIĆU NOVU TUŽBU: Niko ne sme da me TUČE, ni golu, ni pijanu, ni DROGIRANU!

Autor:

Zabava

02.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavila sam da se oblačim provokativno jer neću da glumim žrtvu. Nisam bila u alkoholisanom stanju i nisam se teturala od droge, kao što pokušavaju da mi nameste, istakla je starleta.

ŠAVIJA NAJAVILA KARIĆU NOVU TUŽBU: Niko ne sme da me TUČE, ni golu, ni pijanu, ni DROGIRANU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink.rs, Instagram.com, ATA Images/Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija, koja kaže da je oduvek volela provokativno da se oblači, poručuje da muškarac ne sme da udari ženu čak ni kad bi ulicom šetala skroz gola. Otkako je prijavila Stefana Karića da ju je brutalno pretukao na jednom veselju, zbog čega se suočava sa stravičnim zdravstvenim i estetskim posledicama, sada svaku priliku koristi da i drugim ženama podigne svest o tome da i najmanji vid nasilja prijave. Na to ju je dodatno podstaklo to što je njen zlostavljač na društvenim mrežama pokušao da je predstavi kao narkomanku koju nisu smeli ni da operišu dok joj se iz krvotoka ne iščisti kokain, za šta mu je Šavija najavila novu tužbu.

- Namerno sam nastavila da se šetam u minićima i s dubokim dekolteom. Neću da glumim sveticu i ženu koja je žrtva. Jesam pretučena od nekoga ko nije vaspitavan da poštuje žene. Postoje dokazi i snimci za sve. Nikoga ja nisam provocirala prva. Nisam bila u pijanom stanju i nisam se teturala jer sam bila pod uticajem neke droge, kao što se priča. Na nogama sam imala visoke potpetice i normalno da neću stabilno da hodam kad me neko vuče za ruku i baca po stepenicama. Normalno da će sve izgledati haotično - ispričala je Nataša u video-uključenju, pa se osvrnula na to što se ženama često spočitava da golotinjom "izazivaju" da ih neko zlostavlja:

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Nataša Šavija

- Imam pravo da se sada skinem gola i tako šetam ulicom, niko zbog toga nema pravo da me pretuče. Možete da pozovete policiju, da kažete da kršim javni red i mir, ali ne da mi izbijete oko.

Šavija je prokomentarisala i priče da se pojavljuje u medijima samo zbog ličnog interesa i marketinga, te tvrdi da je sa svim izašla u javnost samo da bi se borila protiv nasilja.

- Godinama pre ovog incidenta nisam bila u medijima. Meni reklama ne treba, nakon što sam pretučena sa svim sam izašla u medije samo da bih pomogla drugim ženama da prijave nasilnike. Ne treba mi reklama, imam svoj vid zarade preko Onlyfans profila. Imala sam i bogate momke koji su mi pomogli za neke stvari u kući, oko renoviranja, tako da ovo nije moj lični marketing, nego način da i drugim ženama pomognem da nasilnike odvedu tamo gde im je mesto, a to je zatvor - zaključila je starleta.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Šavija

Nataša: Hoću dečka bez para, da ga ja izdržavam

Šavija tvrdi da su joj bogati momci dosadili, te i da bi sigurno bila srećnija u vezi s partnerom koji malo zarađuje ili nije zaposlen.

- Imala sam uvek bogate partnere, ali mislim da sad ne bih imala problem da se zabavljam s nekim i da ga izdržavam. Dosadilo mi je da budem u vezi s biznismenima koji sve plaćaju. Ako bismo bili srećni i u ljubavi, to bi mi baš prijalo. Nisam do sada bila u takvoj situaciji i verujem da bi me to promenilo nabolje - rekla je Šavija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading