NA KOSMETU UHAPSILI SLOBINOG PRIJATELJA: Pevač besan, oglasio se i još jednom dokazao da je PATRIOTA!

Autor:

Zabava

23.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnog pevača je duboko pogodila situacija u našoj južnoj pokrajini!

NA KOSMETU UHAPSILI SLOBINOG PRIJATELJA: Pevač besan, oglasio se i još jednom dokazao da je PATRIOTA!

Foto: youtube.com/printscreen

Sloba Radanović

Danas je u Kosovskoj Mitrovici uhapšen još jedan Srbin. Tzv. kosovski specijalci uhapsili su oko 10 sati Nenada Orlovića, koji uhapšen na svom radnom mestu u perionici automobila. 

Popularni pevač Sloba Radanović se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio da perionicu drži njegov prijatelj, pa stao u odbranu momka koji je uhapšen.

Republika

Foto: Republika

Sloba Radanović

- A danas ništa novo, samo još jedno kidnapovanje na Kosovu i Metohiji. Ovo je perionica mog prijatelja, gde sam više puta prao auto. Ovaj momak nema veze sa kriminalom, niti bilo kakvim nelegalnim radnjama. Ovo su klasične gestapovske akcije tzv. kosovske policije usred 21. veka. Prestanite da ćutite. Gde ste sad protestanti protiv nasilja, licemerna goveda? Preko 10 momaka je kidnapovano i odvedeno, brutalno maltretirano - napisao je Sloba.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Slobe Radanovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Miks

23.06.2023 15:58

Nažalost,prvi put podržavam Slobodana.Sto se tiče ostalog balvan.

NANA

24.06.2023 00:35

@Miks - Potpisujem

Akili

25.06.2023 19:17

Gnjido sovinisticka! Srecan bi bio da si govedo ali nisi, ti si balvancina glupa i masna! Pljujes po svim nacijama i verama, koje nisu pravoslavne i srpske! Licemerno je to sto ih pljujes i sve bi ih pobio, a njihova lova ti je slatka! Smradu, da li vozis ruski, kineski ili neki auto koji je iz zemlje koja nas je bombarovala ''99. Licemeru, smradu, gnjido! Sve zarad popularnosti!