RELJA POPOVIĆ ZAVRŠIO NA KLINICI: Fanovi zabrinuti, svi se pitali šta mu je ovo trebalo!

Autor:

Zabava

06.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper nije želeo da se ovo sazna, ali sve je dospelo u javnost!

RELJA POPOVIĆ ZAVRŠIO NA KLINICI: Fanovi zabrinuti, svi se pitali šta mu je ovo trebalo!

Foto: Ata images

Relja Popović

Relja Popović mnogo vodi računa o svom izgledu. Pored treninga u teretani i posebnog režima ishrane, reper je odlučio da poseti jednu privatnu kliniku i zategne lice.

Relja Popović je odlučio da se otarasi bora koje ima na čelu i oko očiju. Konsultovao se sa Nikolijom Jovanović, ali nije želeo da se zna šta planira, pa je sve uradio u tajnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Reper je botoks ubrizgao kako bi smanjio bore na čelu i oko očiju, koje su u poslednje vreme počele da mu smetaju. Pored toga, on je zategao i kožu na obrazima. Sve je radio diskretno i ništa prenaglašeno. On ne želi da priča o tome jer zna da će odmah svi početi da ga zivkaju i ispituju šta mu je to trebalo kad mu je tek 33 godine. Međutim, mnogo ljudi je bilo na toj klinici kad i on i prepoznali su ga, pa nije imao kud - objašnjava izvor blizak reperu za Informer.

Republika

Foto: printscreen/tik tok/dean_dean3

 

Relja Popović i dan danas važi za jednog od najboljih frajera na domaćoj estradi i devojke lude za njim, a na skladnom braku Nikoliji i reperu zavide svi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading