ZAVIRITE U SKUPOCENI GARDEROBER SOFIJE MILOŠEVIĆ: Žene odlepile za ovim komadima brendiranih krpica!

Autor:

Zabava

02.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević pokazala ženski raj!

ZAVIRITE U SKUPOCENI GARDEROBER SOFIJE MILOŠEVIĆ: Žene odlepile za ovim komadima brendiranih krpica!

Foto: Dragan Klem

photo by Dragan Klem

Manekenka Sofija Milošević pokazala je delić svojih skupocenih i brendiranih kombinacija. Poznato je da je Sofija sa fudbalerom Lukom Jovićem i sinom Aleksejem, i prizorom mnoge pripadnice nežnijeg pola oduševila.

Sofija je, naime, slikala orman krcat cipelama, sandalama, patikama, poznatih brendova. Uvek se spekulisalo da žene fudbalera su jedne od najlepše obučenih dama sa javne scene, a sada imate priliku da zavirite u garderober Sofije Milošević. 

 

 

Međutim, i pored brojnih štikli koje poseduje u svom ormanu, lepa manekenka je pokazala koju obuću najčešće nosi tokom leta i svakodnevnih šetnji. Uglavom su tu ravne cipele i papuče.

 

 

Na Instagram profilu se mogu videti i cene Sofijinih kombinacija. Po komentarima se može zaključiti da bi svaka pripadnica lepšeg pola volela da poseduje jedan deo kuće, kao što je garderober lepe manekenke. 

 

 

- Veoma sam uzbuđena što radim sa Majkom, on je zaista jedan od najboljih fotografa na svetu i radujem se ovom novom iskustvu sa njim - izjavila je Sofija za nemačku televiziju RTL.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading