NIKOLIJA OGOLILA DUŠU O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: S knedlom u grlu progovorila o korekcijama, priznala da se KAJE! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

20.04.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović otkrila istinu o estetskim korekcijama kojima se podvrgla.

NIKOLIJA OGOLILA DUŠU O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: S knedlom u grlu progovorila o korekcijama, priznala da se KAJE! (VIDEO)

Foto: TikTok/nikolijaofficial

Pevačica Nikolija Jovanović otvoreno je progovorila o svojim estetskim zahvatima, i tako privukla veliku pažnju javnosti, te priznala da se zbog nekih korekcija na sebi i te kako kaje.

- Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga - priznala je Nikolija u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound - nikolijaofficial

Osim grudi, ona je imala još korekcija na svom telu, a između ostalog, ispričala je šta je uradila sa usnama.

- Druga glupost koju sam napravila, i srećom popravila koliko je bilo moguće, su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila metakril. On se vremenom izobličio i izgledala sam kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile - otkriva pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Željko

20.04.2023 19:19

Nije bila lepa a nije ni sada. Sorry.