SEKI ALEKSIĆ BRAK UPAO U KRIZU, MUŽA NEMA NI NA MAPI: Pevačica pred razvodom sa Veljkom?!

Autor:

Zabava

20.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksićka se sa suprugom nigde nije pojavila od dočeka Nove godine, a više ga nema ni na slikama na društvenim mrežama!

SEKI ALEKSIĆ BRAK UPAO U KRIZU, MUŽA NEMA NI NA MAPI: Pevačica pred razvodom sa Veljkom?!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Seka Aleksić, već duže vreme, nigde se ne pojavljuje sa suprugom Veljkom Piljikićem, a kako Republika saznaje, oni su na ivici razvoda! U prilog svemu ide i činjenica da se Seka s Veljkom i decom ove godine prvi put nije fotografisala za Vaskrs, što inače rade godinama u praznično okićenom domu, sa specijalnim dekoracijama.

- Svi su primetili da se sa Sekom i Veljkom nešto dešava, ali ona nikad ne komentariše. Kad saradnici pitaju gde je Veljko, kaže da je kod kuće s decom ili da ima previše posla. Seku na koncertima, umesto Veljka, sad prate saradnici, frizeri i stilisti, njega ni na vidiku. Poslednji put se Veljko pojavio na Sekinom nastupu za doček Nove godine. Davno je na društvenim mrežama okačila slike na kojima su zajedno. Ove godine se nisu slikali ni za privatnu arhivu za Vaskrs, a kamoli za neki editorijal. Aleksićka je svim novinama koje su htele da ih slikaju rekla da ove godine preskaču. Svake godine, unazad do 2018, rado su se slikali, ali sada ništa od toga, a svi znaju koliko je Vaskrs Seki važan - objasnio nam je upućen izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić i Veljko Piljikić razvod

Kako smo dalje saznali, nesuglasice u braku počele su navodno kad je Veljko počeo Seki da skreće pažnju na to da manje pravi provokativne fotografije, na šta je ona rekla da je to sastavni deo posla.

Veljko je kroz šalu Seki umeo da kaže da se ne blamira snimcima na kojima priča kako se goji i na kojima jede masnu hranu, ali ga nije slušala. Posle je počela da se skida kad se slika, kao na početku karijere, a to mu je smetalo. Pričao je: "Ne znam ko te nagovara na te stvari, ali vidiš da su se svi iznenadili. Brukaš se, to ti ne treba." Tad su počeli redovno da se svađaju, a ne može da se sakrije da nešto nije u redu jer svi znaju da je Veljko Seku pratio na svakom koraku - priča izvor za naš portal.

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić i Veljko Piljikić razvod

Pozvali smo pevačicu kako bismo proverili naša saznanja, ali je ona prekidala vezu sve do zaključenja ovog broja.

Seka kači samo svoje slike

Aleksićka na društvenim mrežama već duže vreme postavlja samo svoje fotografije, eventualno i neke sa saradnicima, od kojih se po ceo dan ne odvaja. Ranije je Veljka i decu stalno objavljivala, sa svih putovanja, snimala je po ceo dan šta se dešava u kući s decom, a sad od toga nema ništa. Čak je i na društvenim mrežama počelo da se piše da da joj je brak u krizi.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

22.04.2023 11:35

Proso mu rok kao konzerva u JNA prolazi I njoj vreme sigurno je nasla jacu energiju,a mozda joj I brada smeta taj pecinski stil.