ŠTA SE DEŠAVA SA DABOVIĆKOM? Bivša košarkašica nikad skandaloznija, grudi prekrila peškirom, a sve joj viri! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović ponovo šokira novim fotografijama!

ŠTA SE DEŠAVA SA DABOVIĆKOM? Bivša košarkašica nikad skandaloznija, grudi prekrila peškirom, a sve joj viri! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Bivša košarkašica Milica Dabović ne odustaje od promocija svog profila na "Onlyfans-u", gde dobro zarađuje od prodaje svojih golišavih fotki.

Iako je u početku bila umerenija, ona je sada "dodala gas", po savetu starijih i iskusnijih koleginica, pa su sada njene fotografije sve samo ne "umerene".

 

 

Milica je pokazala deo sadržaja i na Instagramu, pa je u prvom planu njena zadnjica, dok sedi na stolici, a grudima je pribijena uz naslon.

Podsetimo, Milica Dabović svakog dana je izložena negativnom kritikama javnosti nakon odluke da otvori platformu "OnlyFans", gde iz dana u dan kači svoje golišave fotografije, ali i papreno zarađuje zahvaljujući njima. 

Neretko neke od njenih eksplicitnih fotografija završe na Instagrau ili Tviteru, a poslednja slika, na kojoj se skoro vide Miličini intimni delovi, pokrenila je lavinu komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading