AZIS PROMENIO LIČNI OPIS: Svi bruje o pevačevoj šok transformaciji, nosio HALJINE, farbao kosu i šminkao se, a sada prava muškarčina (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azis, Bugarski pevač koji se proslavio i na našim prostorima, mnoge je šokirao svojim novim izgledom.

AZIS PROMENIO LIČNI OPIS: Svi bruje o pevačevoj šok transformaciji, nosio HALJINE, farbao kosu i šminkao se, a sada prava muškarčina (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Bugarski pevač Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, početkom ovog veka bio je velika muzička zvezda na našim prostorimaSnimio je nekoliko dueta i singlova, koji su postali ozbiljni hitovi, a onda se naprasno povukao sa estradne scene.

Naime, Azis se u međuvremenu mnogo promenio, toliko da ga neki nisu mogli prepoznati. On je pre 20 godina bio totalno drugačiji. Farbao je kosu, šminkao se i nosio isključivo ženske stvari, a sada promoviše mačo stil.

Republika

Foto: Diapason Records

Azis se godinama bavio transformacijom

Pevač često fotografiše svoje mišićavo, izdefinisano telo, te niko ne ostaje imun na ovaj prizor. Međutim, ono što svi primete kada pevač objavi novu fotografiju jeste i njegova maljavost.

 

 

Nedavno je i sam Azis prokomentarisao svoju promenu, ali odsutnost sa javne scene.

- Srećan sam čovek jer imam toliko prijatelja u Beogradu, zbog kovida smo se malo udaljili, ali svima šaljem poljubac. Ljubav je lepša kada se ćuti o njoj, zato me nikada nećete videti da se slikam sa svojim partnerom. Već deset godina ne radim transformacije, ovo sam ja, prirodan izgled je "nova crna" - rekao je Azis u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Azis prirodan izgled

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading