PREKRŠILA OBEĆANJE: Jelena bin Drai udata za šeika teškog DVE MILIJARDE DOLARA, pre godinu dana se ZAKLELA na jednu stvar, zbog ORLOVA sve pogazila (FOTO)

Autor:

Zabava

03.12.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja srpska misica, Jelena bin Drai, nestala je sa društvenim mreža, a sada je sve iznenadila.

PREKRŠILA OBEĆANJE: Jelena bin Drai udata za šeika teškog DVE MILIJARDE DOLARA, pre godinu dana se ZAKLELA na jednu stvar, zbog ORLOVA sve pogazila (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Jelena bin Drai (41), supruga šeika Saida, obećala je pratiocima na društvenim mrežama da će 2021. godinu iskoristiti za reset i preko potreban odmor od socijalnih platformi, te da se na njima uopšte neće oglašavati u periodu od tačno godinu dana. I toga se i pridržava.

Nakon što je u julu prošle godine po četvrti put postala mama, Jelena Jakovljević bin Drai izgubila se iz vida. Posvećena je ćerki Asji i sinovima Hilalu, Hamdanu i Rašidu, kao i velikoj poslovnoj imperiji koju vodu zajedno sa suprugom, arapskim biznismenom Saidom bin Draijem.

Foto: instagram.com/jelenabindrai

Jelena bin Drai sa mužem šeikom

Pune dve godine Jelena nije aktivna ni na društvenoj mreži Instagram, gde je, s vremena na vreme, umela da prenese delić atmosfere iz svoje arapske bajke. Ipak, konačno joj se ušlo u trag, i to na Svetskom prvenstvu. Nekadašnja mis Srbije stigla je u Katar sa ocem Predragom, bratom Peđom i njegovom suprugom Rankom, kako bi svi zajedno ispratili odlučujući meč između Srbije i Švajcarske.

Fotografijom sa Jelenom i Rankom, nekadašnjom učesnicom rijalitija "Veliki brat", na Instagramu se pohvalio i Nikola Stojilković, suprug kantautorke Danice Karić.

Foto: instagram.com/nikolastojilkovic

Jelena bin Drai u Kataru

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Venčali su se 2008. u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading