Živela je u BEDI i SIROTINJI, a sada je jedna od NAJBOGATIJIH Srpkinja! Jelena bin Drai udajom promenila život iz korena, Saidu je rodila PETORO dece, ali ga deli sa drugim ŽENAMA?

Autor:

Zabava

06.08.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put Jelene bin Drai od siromaštva do bogastva.

Živela je u BEDI i SIROTINJI, a sada je jedna od NAJBOGATIJIH Srpkinja! Jelena bin Drai udajom promenila život iz korena, Saidu je rodila PETORO dece, ali ga deli sa drugim ŽENAMA?

Foto: instagram.com/jelenabindrai

Na životu nekada Jelene Jakovljević, a sada Jelene bin Drai, koja je udajom za šeika Saida bin Draija postala jedna od najbogatijih srpkinja, zavide mnogi. Međutim, iako sada uživa u luksuzu, to nije oduvek bilo tako.

Republika

Foto: prinstcreen

Jelena bin Drai

Naime, Jelena je rođena u mestu Žabalj, pored Novog Sada, a javnosti je postala poznata kada je 1998. godine proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis Interneta.

Nikada nije krila da potiče iz siromašne porodice i da joj je zbog toga, otac bio jedina pratnja na bitnom životnom događaju, jer nisu imali novca da kartu kupe njenoj mami i bratu.

- Sećam se kao da je juče bilo. Samo moj otac je bio tamo kad sam bila na pozornici. Moja mama i brat morali su ostati u predvorju hotela, ispred vrata dvorane. U tom smo trenutku na računu imali samo 100 nemačkih maraka, što je bilo dovoljno za samo jednu ulaznicu - počela je Jelena za Stori i nastavila:

Republika

Foto: prinstcreen

Jelena bin Drai o mladosti

- Bila sam odlučna pobediti, ali kad su me proglasili za Mis interneta i Mis fotogeničnosti, mislila sam da je to to, izgubila sam svaku nadu, nije mi palo na pamet da bih mogla biti prva misica u istoriji naše zemlje koja će osvojiti tu tri titule na jednom takmičenju. Nisam tad plakala jer sam to uspela postići, plakala sam jer sam sa bine videla mamu i brata kako se pokušavaju naviriti kroz vrata dvorane ne bi li videli barem moje krunisanje. To mi je slomilo srce.

 

 

Ova pobeda joj je promenila život. Jedno vreme je zbog posla živela u Italiji, a onda se preselila u Dubaji, gde joj se život promenio iz korena. Iako je bila proglašena za najlepšu ženu Jugoslavije, kada je upoznala svog sadašnjeg supruga, on nije obraćao pažnju na nju.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena jednom prilikom i otkrila da Said i njegova porodica nisu konzervativnih shvatanja, kao i da su je odmah prihvatili:

Republika

Foto: instagram.com/jelenabindrai

Jelena bin Drai o prvim susretom sa Saidom bin Draijem

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja - ispričala je Jelena koja sa Saidom ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Ona je takođe otkrila da se u njihovom domu poštuju i podjednako slave svi praznici.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde - ispričala je ona. Inače je interesantno da je njihovo venčanje i sve kasnije što je proisteklo iz njihove ljubavi u simbolu broja 4.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Jelena bin Drai i Said bin Drai

- Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece - istakla je Jelena. 

Iako se udala za imućnog muškaraca, Jelena ne živi na njegov račun, već je veoma uspešna u svom poslu kom je veoma posvećena.

- Savršena organizacija ključ je mog uspeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, kasnije dvoje male dece, jednu bebu i šest firmi. Ne preostaje mi ništa drugo nego biti savršeno organizovana. Tri dana sam posvećena isključivo poslu, dok je ostatak nedelje rezerviran samo za porodicu. Tada 'na pozornicu dolaze menadžeri', a ja provodim vreme sa Saidom i decom, na plaži, na brodu ili na porodičnom imanju. Srećom, imam sjajan tim u koji imam apsolutno poverenje - rekla je ona, te dodala:

 

 

- Uvek sam bila radoholičarka i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikad nije postojala. Često radim iza ponoći. Više se niko ne čudi kad u dva ujutro dobije mejl od mene.

Neretko se suočava sa predrasudama i brojnim negativnim komentarima, a jedan od najčešćih je taj da nije jedina Saidova žena i da živi u haremu.

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram trpeti i gledati svaki dan - našalila se Jelena i tako jasno svima stavila do znanja da je u njenom braku sve u najboljem redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading