Vanesa Šokčić surovo iskrena: Podvrgnute smo TERORU!

Autor:

Zabava

05.08.2022

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Šokčić o ženama i estradi.

Vanesa Šokčić surovo iskrena: Podvrgnute smo TERORU!

Foto: e-stock agency

Vanesa Šokčić oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica, a sada je za Grand Online otkrila koliko je teško biti žensko.

- Kojoj ženi ne prijaju komplimenti? Ne mogu da budem lažno skromna. Trudim se maksimalno vodim računa, jesam ja mnogo samokritična, ali trudIm se da te nedostatke prikrijem - rekla je pevačica i otkrila koji je najoriginalniji kompliment koji je dobila:

Republika

Foto: instagram.com/vanesa_sokcic

Vanesa Šokčić

- Najoriginalniji je bio: "Ona mala plava je napravila haos" i odatle sam plavi haos.

Neretko se polemiše oko oblačenja pojedinih pevačica, a Vanesa je uvek bila jedna od pevačica koja je zagovarala stil: "Sve se vidi,a ništa se ne vidi".

- Ja sam uvek volela to. I provokativno i scenski, mora da se zna šta je za koju priliku isto tako i sa šminkom i sa frizurom. Sada se devojke šminkaju mnogo, naročito mlade devojke preko dana, što nije potrebno - objašnjava ona i dodaje:

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Vanesa Šokčić o scenskoj garderobi

- Mi smo uvek podvrgnute nekom teroru. Čak i kada moja komšinica izađe, a nije ofarbana onda će to da komentarišu ove što sede ispred zgradi na klupi - smatra Šokčićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading