NADICA ADEMOV PRVI PUT SA DEČKOM MILIONEROM U JAVNOSTI: Priča se da je pun kao brod, a pevačica sada otkriva sve o svadbi u Istanbulu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.11.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov i njen izabranik pucaju od ljubavi

NADICA ADEMOV PRVI PUT SA DEČKOM MILIONEROM U JAVNOSTI: Priča se da je pun kao brod, a pevačica sada otkriva sve o svadbi u Istanbulu! (VIDEO)

Foto: Republika

Nadica Ademov večeras proslavlja 26. rođendan u jednom prestižnom beogradskog hotelu, a prvi put pred predstavnike sedme sile pokazala je dečka, za koga se priča da je milioner

Sudeći iz priloženog, pevačica, koja je naredne godine najavila svadbu, i njen izabranik pucaju od ljubavi, a u jednom trenutku on je uzeo Nadicu u naručje i zavrteo je pred svima. 

Republika

Foto: Republika

Nadica Ademov izabranik vrti u naručju pred svima

Pevačica je samo za ovu priliku otkrila čime ju je kupio izabranik, te otkrila da li u njihovoj vezi ima ljubomore. 

-U životu je najlepše biti čovek, a on to svakako i jeste. Kod njega me je kupilo što me voli, poštuje, što razume moj posao i maksimalno me podržava u tome od prvog dana. Naravno da i kod nas ima ljubomore, kao i u svakoj kući, ali je u umerenoj meri. On moj posao razume, kao i ja njegov - rekla je Nadica. 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Nadica Ademov sa izabranikom

Ademova je otkrila da mašta o svadbi u gradu na dva kontinenta, te priznala da je maštala o tome još od malena. 

-Od malena sam majki pričala, kada sam gledala turske serije, uvek mi je bio interesantan čuveni most u Istanbulu, rekla sam joj: "Majko, meni je želja da se jednog dana udam ispod ovog mosta." Tako da to jeste moja želja - dodala je ona za naš portal, te otkrila da će svima obezbediti da se bez problema pojave na njenoj svadbi. 

Šta je Nadica još rekla na proslavi svog rođendana, saznajte u video-zapisu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading