Voditeljka NESTALA PREKO NOĆI pre 15 godina, niko ne zna ništa o njoj: Saša Popović je otkrio, a muškarci su UZDISALI za njenom lepotom! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Tamara Raonić Popović bila je jedna od popularnijih estradnih dama na malim ekranima, koja je preko noći nestala!

Voditeljka NESTALA PREKO NOĆI pre 15 godina, niko ne zna ništa o njoj: Saša Popović je otkrio, a muškarci su UZDISALI za njenom lepotom! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji nestala je preko noći, a njena odluka šokirala je sve njene najbliže. Naime, Tamara Raonić Popović svojevremeno je žarila i palila domaću javnost, kako izgledom, tako i načinom života, a mnogi muškarci su uzdisali za njom i samo čekali da se pojavi na malim ekranima, kako bi uživali.  

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Tamara Raonić Popović

 

Inače, i pre nego što je završila srednju školu, Raonićeva je dobila posao stjuardese, čime se bavila dve godine. Međutim, u jednom trenutku njenog života, donela je odluku da uplovi u estradno jato i postane deo medijskih virova. 

Tada, na njenu sreću, treći kanal RTS-a je raspisao konkurs za voditeljke, koji je ona i aplicirala, nakon čega su je pozvali i saopštilo joj da je prošla u uži izbor i dobila posao. Vodila je nekoliko emisija kao što su: “Svetlosti velegrada”, „Uvek nedeljom” i „Pozdrav iz Beograda”.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Tamara Raonić Popović voditeljka

 

Kako je gradila karijeru voditeljke, bila je izuzetno primećena, što govori činjenica da ju je izabrao i Saša Popović. On joj je ponudio da vodi emisiju ,,Grand šou", što je i prihvatila. Nekoliko godina vodila je veoma uspešno ovu emisiju, a onda je sredinom prošle decenije dala otkaz i zauvek se povukla iz medija.

Kako navode domaći mediji, ona je ovu odluku donela kako bi se posvetila porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Realno

27.05.2022 13:45

Niko ne zna gde je?! Pa kuci je

Odgovori 49 2
Milan

28.05.2022 15:06

Udala se ,ubucila i to vam je to

Odgovori 30 2