Vesna Zmijanac otkrila GDE JE ZARADILA NAJVEĆU LOVU: Evo da li je pevačica uvek uzimala BAKŠIŠ

Autor:

Zabava

10.04.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac je zarađivala veliki novac.

Vesna Zmijanac otkrila GDE JE ZARADILA NAJVEĆU LOVU: Evo da li je pevačica uvek uzimala BAKŠIŠ

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

 Vesna Zmijanac otkrila je da je najveći bakšiš ikada dobila u susednoj Bugarskoj.

Pevačica je objasnila da se bakšiš deli.

- Bila je jedna svadba, i trebalo je da otpevam nekoliko pesama. Došao je čovek i zamolio me da otpevam "Ori, Mile, al' duboko", kako nisam znala reči pesme, dao mi je telefon sa tekstom i petsto evra bakšiš. To sam dala orkestru, uvek podelimo - kaže Vesna, koja nije uvek uzimala "Gospodina Bakšiša".

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac folk zvezda

- Procenjujem narod oko sebe i ima momenata kada uzmem bakšiš i onih kada neću da se pomerim sa mesta i ne uzimam ga. Moja publika je jako nežna i jako dobra. Svaki bakšiš dam orkestru i onda delimo. Kad je puno para, kad je malo para, onda ne uzimam ništa, sve ostavim njima - rekla je pevačica za Kurir TV, a najveću lovu je dobila u Bugarskoj.

- Bugarska je bila najjača. Bugarska radi plejbek ili sinbek, nemaju orkestar. Imala sam koncert u NDK, a onda je trebalo da se pojavim u jednom klubu koji je bio preko puta hotela u kome sam bila. Bila sam umorna od koncerta, koji je bio živ - ističe Vesna, koja objašnjava kako tamo stvari funkcionišu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac estradna zvezda

- Po klubovima se tamo pevalo na plejbek i imali smo jedan CD sa pesmama koji je narezan sa hitovima, koji su se pevali po Bugarskoj. Tu je bio neki kralj Cigana, koji je stavio dva bunta po 500 sve u paketima. Sad na svaku moju pesmu, on odlomi komad. Ja nisam imala kud, svuda mi je bio novac, po jaknama, po džepovima. Na kraju sam pevala "Kazni me kazni". A on je mene za sve te pare, a bilo je tu mnogo para, jedno 30.000, 40.000 evra, da pevam ponovo "Kazni me kazni". Ja sam otpevala tri, četiri puta i rekla da ne može više. I tako malo "Jorgovane", malo "Sto života", koja je njihova nacionalna himna i opet mu otpevam "Kazni me kazni". Zaslužio je - kaže Vesna i istakla kako je častila plesačicu:

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac estradna umetnica

- Bugari sviraju fenomenalno. Jednom sam završila koncert kod njih, isplatili su me fino. Ja bih mirna jedno sat vremena, zvezda i onda sam pozvala jednu malu trbušnu plesačicu. Lepa kao lutka. Ja izvadim hiljadarku i dam joj. Ja sam ceo koncert ostavila tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading