Pričali su da nije ĆERKA Nina Rešića, a oca je upoznala sa 10 godina: Sandra Rešić otkriva ŠOK DETALJE iz prošlosti, evo DA LI NEŠTO ZAMERA PEVAČU

Autor:

Zabava

10.04.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić je bez dlake na jeziku govorila o svom pokojnom ocu i detaljima koje javnost nije znala.

Pričali su da nije ĆERKA Nina Rešića, a oca je upoznala sa 10 godina: Sandra Rešić otkriva ŠOK DETALJE iz prošlosti, evo DA LI NEŠTO ZAMERA PEVAČU

Foto: printscreen rtv pink

Nino Rešić, Sandra Rešić

Pevačica i rijaltii učesnica Sandra Rešić govorila je o najpotresnijim detaljima iz njenog života. Njen otac, pevač Nino Rešić, preminuo je pre skoro 15 godina, a ona je ispričala sve o ocu, koga je upoznala kad je imala 10 godina.

- Njega sam upoznala sa 9 ili10 godina. To što smo se viđali do moje 18. godine, to su bile normalna viđanja za dete koje nije odraslo s ocem - započela je priču Sandra, i objasnila ko je njena majka i kakve su trenutke u životu proveli.

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Rešić u emisiji govori o pokojnom ocu Ninu

- Cica je moja majka. Ona i Veliki šef imaju poverenja u meni. Kao da se meni ne dozvoljava da imam loš dan u Beloj kući. Ustanem i pomislim na Cicu i pomislim: "Nema odustajanja." Ona je moj oslonac. Dugujem joj stan. Volela bih, nikada nismo živili u našem stanu, pod kirijom smo. Već sam se navikla i nije mi to problem. Kada sam odabrala svoju karijeru i kada sam postavila na svoje mesto, znala sam da ću 1. da zaradim za kiriju. Ali znaš ti koja je njena faca kad treba da se da kirija. Neću više da ima takvu facu. Ona je u životu mnogo propatila. Bilo je kad smo ostajali bez para, bez obriza koliko si bio redovan do tog momenta, i kolko god se keva trudila da pozajmi nije mogla da nađe nikog u jednom momentu. Ne mogu da kažem da smo ostajali na uliici, mama je bila snalažljiva, sećam se bili smo u jednom hotelu 5 dana. Stric mi je čini mi se poslao 400 evra. Bila je nadrndana babetina u hotelu koja je govorila nešto a ja sam rekla: "Nećemo pobeći, kako da pobegnemo?" Kad smo dobili od strica pare, platili smo i rekla sam: "Jel' vidite da nije bilo problema?" Imala sam 26 godina.  Gledam ljude u rijalitiju koji plaču svađaju se psuju, a u stvari to njihovo nije problem. Ljudi, pa vi ni ne znate šta su problemi - kaže Sandra, koja se ovako snalazila u životu:

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Rešić, pevačica o egzistencijalnim problemima

- Sve u životu što sam radila i povremene poslove nije uvek bilo dovoljno. Majka je bila komercijalista, kasnije je bila na ozbiljnoj funkciji i radila sa ljudima koji nisu bili tako fini. Tu sam osedela kad je radila na tom poslu jer sam mislila da će nešto loše da se desi. Rekla sam joj: "Sad sam dovoljno zaradila, ti ne moraš više".

Sandra je detaljnije govorila o svom ocu, pokojnom pevaču Ninu Rešiću.

Foto: E-Stock

Otac Sandre Rešić, pokojni pevač Nino

- Moj otac je bio ekstremno dobar čovek sve u životu što je priuštio drugim ljudima... nama nije.  Za sve ostale ljude dao je sve i račune i kartice. Nama nije. Međutim, kada nije imao novac, jednom su mu odneli televizor. 

- Nisam ljuta zbog toga što nam nije davao. Kada bi me neko pitao, odmah sam znala da ću reći da nisam ljuta. Do 10. godine kad se meni javio, nije znao ništa. Nikad mu nisam postavljala neko pitanje jer me je bilo strah šta če da odgovori, da nije hteo da se vidimo ili slično.

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Rešić govori detaljno o pokojnom tati Ninu

- Mi smo nastavili naš život, od samog početka sam znala ko je moj otac. U tadašnjim tabloidima je neko prosuo informaciju da ja nisam njegova ćerka, a znate zašto? U jednom momentu se pojavljuje zajednička slika mene i majke, i onda su se pojavile priče da je Nino sumnjao da sam mu ja ćerka. Nije to bilo kao sada preko društvenih mreža i portala da demantuješ. Nije bilo dozvoljeno ni da se ja slikam kao dete, maloletna.  Nisam imala osećaj uopšte ko je on. Neko je koga sam gledala na televiziji i samo mi mama kaže: "To ti je otac". Mama mi je to odmah rekla, bila sam dosta mala. Kad god sam ga videla u emisijama to je za mene bio nepoznat čovek, nisam poznavala ko je to. Komšiluk, svi su znali čija sam ćerka. Svi su govorili: "E, jel' znaš čija je ona ćerka?" Sećam se da mi je majka rekla da je bio neki šou gde je pevao, mama me je pitala: "Jel znaš ko je to?" Ja sam rekla da ne znam. To je pevač koji je dosta popularan, to je tvoj otac. Imala sam repiće, sva sam bila čupava i rekla sam "Dobro" - ispričala je Sandra za Premijeru vikend specijal.

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Rešić pevačica i rijaliti učesnica

Ovako je Sandra upoznala Nina, priča je zaista autentična.

- Kada sam ga upoznala to je bilo pred njegovu svadbu. Mama koja je njegova prva zvanična supruga, a sutradan je trebalo da bude svadbu, on ju je pozvao, mama se javila bila je ljuta naravno. On je rekao "Ja bih voleo da upoznam Sandru." Mama je bila izričita da se to neće desiti ni za dva života. Međutim, znala je da ja mogu da dođem kod njega sa 18 godina da ga upoznam, on će reći "Mama nije dala". Koliko god da je bila ljuta, znala je da to što je htela nije bilo pametno - kaže Sandra i šokira:

- Bila sam zvanica na svadbi svog oca koga nisam upoznala, tako to ispada. Sećam se tada, pela sam se uz neke stepenice, on je bio u bade mantilu, sedeo je i pio, tadašnja supruga je plakala noć pred svadbu jer nije mogla da veruje da je on pozvao bivšu suprugu i dete da dođu. Razumljivo. Puklo ga je sve, par dana pre toga je da bivša supruga Sara tražila da li može matičar da ne kaže da je ovo drugi dan. 90 odsto zvanica nije znalo da on ima već dete i da je bio pre u braku. Nino nije imao osećaja za mene, mnogo nije umeo. Iz svog života koji nije bio jednostavan, nije znao bolje. Njegovo vezivanje je bilo kratko, kao labilna ličnost nije umeo, zato ne mogu da budem ljuta. Cica kako ume, počela je nepovezane stvari da priča, toliko je bila šlogirana od svega što se dešava. Ja sam rekla "Ne", u tom momentu kad sam ga prvi put videla. Ne možeš nikako da voliš čoveka koga prvi put u životu vidiš.

- Majka je bila baš mnogo ljuta na njega, ne što je on nju prevario i otišao sa drugom ženom niti što je pio, nego bili smo u jednoj sobi, ja sam imala 3 godine, imali smo šporet, bez grejanja. Ima jedna stvar koju nikad nisam rekla, saznala sam je naknadno, slušam je godinama. U vreme kad je bio najveća zvezda, menadžeri koji su se bavili njim, rekli su mu ako ga neko pita, a on ima stariju ćerku Amelu, najbolje je da govori da je slobodan i da nema nikog. On je prelep muškarac koji ima udvaračica na koncertima, pa zato. Ja sam to čula od ljudi koji su bili u njegovoj blizini tada. 19 godina sam imala kad je umro. Tokom tih 9 godina, od 10. do 19. viđali smo se, on nije imao novca. Na sve je ljude potrošio novac osim na nas. Bio je zavisnik od alkoholizma, u više navrata neuspešno se lečio. Nekoliko supstanci je koristio, ne zna se to sad tačno, a pio je dve votke dnevno. Bio je potom i miran, ništa spektakularno drugačiji nego kad je bio trezan. Ne plašim se da ću ukaljati na njegovu sliku, znam da to može utiče na ljude koji vole njegove pesme. Ne smatram da je bio loš otac, samo mislim da nije umeo. Naš poslednji dan, slušali smo Vidu Pavlović i Vericu Šerifović, ja sam pržila juneće šnicle. Kad sam se spremala, on mi je dao tiganj i sve je isprskano bilo, a ja kuhinju juče očistila. Seli smo zajedno, on je pio votku a ja vodu ili sok. Pitao me jel mi treba nešto, ja sam rekla ne. Znala sam prethodno da mu je mama poslala novac i bilo mi je žao u tom trenutku. Posle mi je njegov menadžer rekao da je preminuo - ističe Sandra.

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Rešić folkerka

- Nije bio dobar prema nama, ali nije znao bolje. Izgubio je život od bolesti koja se javlja od alkohola. Zapaljenje jetre, pa zapaljenje pankreasa...

Foto: Youtube

Nino Rešić, folk pevač, preminuo je u 44. godini

Sandra je otkrila da li je u kontaktu sa Ninovim ćerkom Amelom, koja je bila teško bolesna.

- Sa njegovom bivšom suprugom otkako su se Nino i on razveli, nisam u kontaktu. Sa svojom starijom sestrom Amelom koja živi u Americi, s njom se čujem. Bila je pre u lošem stanju, ali pred Zadrugu 5 znam da je bila malo bolje. Malo pre početka pandemije koronavirusa, saznala je da ima upaljenje jednjaka, ždrela, uspevalo je to da se reši hemoterapijama, pa su joj oni izvadili štetnu žlezdu, metastaze su malo otišle na pluća, tad je bila loše. Nismo imali dovoljno para i sve to smo prošli, ali zasad je Amela bolje - kaže Sandra u pomentuoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading