Kuvarica otkrila PRAVO LICE Zdravka Čolića: Evo kako se pevač ponaša kada ga niko ne gleda, a jedna STVAR je ODUŠEVILA sve!

Autor:

Zabava

10.04.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuvarica koja je radila u jednom beogradskom restoranu je imala čast da kuva za pevača Zdravka Čolića, a sada je otkrila i kako se on ponašao.

Kuvarica otkrila PRAVO LICE Zdravka Čolića: Evo kako se pevač ponaša kada ga niko ne gleda, a jedna STVAR je ODUŠEVILA sve!

Foto: youtube.com

Za Zdravka Čolića je opšte poznato da je on jedan od najvećih "gospodina" na estradi, a sada je rešila da progovori kuvarica i blogerka Sandra Đuretić, koja je pre par godina kucala za njega.

Republika

Foto: Soultime media

Zdravko Čolić, pevač

Sandra je radila u jednog prestoničkom restoranu u kom je Zdravko bio redovni gost, a kuvarica je otkrila da je samo jednog njegovog gesta videla kakav je on zapravo čovek.

Republika

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Zdravko Čolić, pevač

- On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije radio - kaže Sandra i dodaje:

Republika

Foto: Srpski telegraf

Zdravko Čolić, pevač

- Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo - ističe Sandra za Grand Online, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading