DUŠKO TOŠIĆ I KARLEUŠA POSTAJU RODITELJI PO TREĆI PUT: OSVANULA FOTKA koja sve dokazuje, OPET SU PREVESLALI NACIJU?! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša priželjkuje još jednu bebu

DUŠKO TOŠIĆ I KARLEUŠA POSTAJU RODITELJI PO TREĆI PUT: OSVANULA FOTKA koja sve dokazuje, OPET SU PREVESLALI NACIJU?! (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Supermodel Naomi Kembel (51) s svojom ćerkicom krasi novu naslovnu stranu brittanskog magazina "Voguea", a u velikom intervjuu govorila je otvoreno o majčinstvu.

Ipak, ono što je domaćoj javnosti skrenulo pažnju je zapravo objava Jelene Karleuše koja je vrlo povezana sa Naomi, a koja je navela na spekulacije da se ovde krije nešto više od onoga što zapravo plasira u javnosti.

Republika

Foto: printscreen/N1

Jelena Karleuša

 

Naime, ona je objavila njenu sliku da bebom i sve šokirala novom izjavom.

"Možda mi je vreme za treće dete čim se ovako oduševljavam sa slikama beba" - izjavila je Karleuša.

Inače, pevačica Jelena Karleuša već se pohvalila punom kućom cveća na Dan zaljubljenih, a sada je stiglo još buketa u njen dom, što znači da se pomirila sa suprugom, pa se postavlja pitanje da li nam ona ovom slikom nešto nagoveštava ili je možda već trudna.

Karleuša je potpuno uživala na dan ljubavi, pa joj je kuća bila puna buketa crvenih ruža, a onda je stigao kombi sa novom dostavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading