CENOVNIK USLUGA VATRENE HRVATICE: Objavila šokantan oglas povodom Dana zaljubljenih, OPŠTA POMETNJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Petra Meštrić objavom na društvenim mrežama napravila je pravu pometnju.

CENOVNIK USLUGA VATRENE HRVATICE: Objavila šokantan oglas povodom Dana zaljubljenih, OPŠTA POMETNJA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/petramestricpm

Hrvatska influenserka Petra Meštrić napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila da glumi devojku za određenu novčanu nadoknadu za Dan zaljubljenih, a istakla je i cenovnik svojih usluga.

- Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih: 'Izigravam tvoju devojku za Dan zaljubljenih pred tvojom porodicom i prijateljima (na pola radnog vremena)! Rezervišite na vreme - napisala je Petra u opisu objave.

 

 

Ona je dodala i dašetnju naplaćuje 200 kuna, 350 kuna držanje za ruke, večera s njom koštala bi 500 kuna, ručak s roditeljima 900 kuna itd.

Pratioci nisu krili da su oduševljeni ovom idejom, a onda je otkrila i da je svoj oglas objavila na grupi "Tražim studentski posao".

- Hvala grupi Tražim studentski posao za uklanjanje mog posta, koji je imao za cilj samo da nasmeje ljude. Kakve objave objavljuju, ja ću ipak misliti da je ovo bilo na ličnom nivou - napisala je Petra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading