DETALJ O SAMOUBISTVU KIKE ŠOKIRALO SVE: Poslednjih godinu dana je bila DRUGAČIJA, sad je sve jasno! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo nakon dugogodišnje patnje, a jutjuber Muđa otkriva sve o poslednjem dopisivanju sa njom.

DETALJ O SAMOUBISTVU KIKE ŠOKIRALO SVE: Poslednjih godinu dana je bila DRUGAČIJA, sad je sve jasno! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Kika Đukić

 

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život nakon dugogodišnje patnje zbog loših komentara koje je dobijala na društvenim mrežama od strane nepoznatih korisnika. Kika je u prošlu sredu uveče oduzela sebi život, a policija je navršila da se uradi obdukcija, nakon čega će biti otkriveno kako je došlo do samoubistva

Mnogi prijatelji pokojne jutjuberke su se oprostili od nje preko društvenih mreža, a jedan od poznatijih influensera Stefan Vuksanović - Muđa otkrio je da se Kristina ponašala potpuno drugačije prethodnih godinu dana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu!

Broj 0800/309-309, opcija 1,

SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

- Znam Kiku jako dugo, ali u proteklih nekoliko meseci, možda čak i godinu dana primetio sam na društvenim mrežama da je skroz drugačije stvari počela da kači. Stvari koje kače osobe koje su mentalno tamo gde treba da budu. Ja sam se Kiki više puta javio. Par puta mi je rekla šta je muči i u više navrata mi je rekla da je sve u redu i da ne treba da brinem - rekao je Muđa.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Petar

12.12.2021 13:55

Granicni poremecaj licnosti, samodestruktivni tip. 80% oboljevaju zene.