MRKA UHVAĆEN SA ZAKONITOM SUPRUGOM BEZ BEKUTE: Evo šta su radili, kamere sve ZABELEŽILE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mrkonjić Mrka uhvaćen je sa zakonitom suprugom Dašom Mrkonjić u šopingu.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Milutin Mrkonjić sa suprugom Dašom Mrkonjić

 

Pevačica Ana Bekuta šetala se na Vračaru, oko njene zgrade u kojoj živi sa partnerom Milutinom Mrkonjićem Mrkom, a kako su ranije pisali mediji, oni su zapravo i investitori ove nepokretne imovine. Ekipa ,,Paparaco lova" zabeležila je nekoliko kadrova pevačica kako je išla da pazari sve šta joj je potrebno za stan.

Međutim, ovog puta Ana je bila u drugom planu, jer je pažnju i fokus uzeo njen izabranik Mrka. Verovali ili ne, Mrka se u gradu našao sa njegovom zakonitom suprugom Dašom Mrkonjić, a odmah su se svi zapitali da li je Bekuta znala za ovaj susret supružnika.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Ana Bekuta u kupovini

 

Kako se kreću priče, komentariše se da su Mrka i Daša u samo prijateljskim emocijama, dok živi u nezvaničnoj vezi sa Anom dugi niz godina unazad. Zapravo, ova vrsna pevačica narodne muzike nikada nije imala problem što se Daša kao Mrkina supruga i on viđaju, očigledno da ima veliko poverenje u njega. 

Mrka je sa Dašom otišao u nedeljnu kupovinu, a kada su završili, on je svoju suprugu odvezao do kuće, pomogao joj sa kesama, a potom se vratio u zagrljaj kod Bekute. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading