PROMENLJIVO OBLAČNO VREME SA SUNČANIM INTERVALIMA! Uveče se sve menja, stižu pad temperature i padavine!

Autor:

Vesti

26.10.2023

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, iznad većeg dela sa dužim sunčanim intervalima, a tek ponegde u Vojvodini, kao i na zapadu i jugozapadu očekuje se izolovana pojava kratkotrajne kiše ili pljuska.

PROMENLJIVO OBLAČNO VREME SA SUNČANIM INTERVALIMA! Uveče se sve menja, stižu pad temperature i padavine!

Foto: Shutterstock, Tanjug/Vladimir Šporčić

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, uveče na severu jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab i umeren južni i jugozapadni vetar. 
Jutarnja temperatura od 10 do 16, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni.

I u Beogradu danas promenljivo oblačno, toplo i suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, jugozapadni i južni. Jutarnja temperatura od 13 do 16, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

U Srbiji, prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do kraja oktobra promenljivo oblačno uz manji pad temperature, ali i dalje toplo. 

U petak mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, dok se u ostalim danima očekuje suvo vreme. 

Početkom novembra jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, kao i osetnim padom temperature.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading