SUNČANA I TOPLA SUBOTA! Kiša moguća samo u OVIM delovima zemlje!

Autor:

Vesti

14.10.2023

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, samo će ujutru po kotlinama, dolinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije biti kratkotrajne magle.

SUNČANA I TOPLA SUBOTA! Kiša moguća samo u OVIM delovima zemlje!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 15 °C, a najviša od 25 °C na istoku do 30 °C na zapadu Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će, nakon svežeg jutra, u toku dana biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 10 do 15 °C, a najviša oko 29 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u nedelju doći do jačeg naoblačenja s kišom, lokalnim pljuskovima, jakim severozapadnim vetrom i padom temperature, koje će ujutro i pre podne zahvatiti severne i zapadne krajeve Srbije, a po podne i uveče će se proširiti na celu zemlju.

U ponedeljak se očekuje umereno oblačno, suvo i sveže uz slabljenje i skretanje vetra na istočni. Od utorka do kraja perioda česta naoblačenja s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz temperaturne oscilacije, odnosno učestale smene toplog i hladnog vremena. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading