JUTRO LEDENO, ALI DAN TOPAO! U narednih 7 dana će biti i promena, EVO i kada!

Autor:

Vesti

03.10.2023

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će ujutru biti hladno, ponegde po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sa kratkotrajnom maglom, dok se tokom dana očekuje pretežno sunčano i toplo.

JUTRO LEDENO, ALI DAN TOPAO! U narednih 7 dana će biti i promena, EVO i kada!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od  6 do 13 C, a najviša dnevna od 24 do 28 stepeni, saopštio je Republički Hidrometeoroloski Zavod.

U Beogradu će, nakon hladnog jutra, tokom dana biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 13 stepeni, a najviša dnevna oko 27 stepeni. 

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 10. oktobra, u Srbiji će jutra biti sveža, dok će preko dana biti pretežno sunčano i toplo sa najvišom dnevnom temperaturom u većini mesta od 23 do 26 stepeni. 

Prolazno naoblačenje uz manji pad temperature, koje će tek ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak, očekuje se samo u sredu posle podne, kao i u četvrtak kada su padavine moguće uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading