HLADNO JUTRO, ALI TOPAO DAN! Danas u Srbiji suvo i sunčano, totalni obrt sledi za vikend!

Autor:

Vesti

28.09.2023

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas, posle svežeg jutra, u većem delu zemlje tokom dana biti pretežno sunčano, dok će samo na krajnjem jugu i jugoistoku biti malo do umereno oblačno.

HLADNO JUTRO, ALI TOPAO DAN! Danas u Srbiji suvo i sunčano, totalni obrt sledi za vikend!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, istočnih pravaca. Najniža temperatura od 9 do 15 C, a najviša dnevna od 24 do 28 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 15 C, a najviša dnevna oko 27 C. 

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti uglavnom stabilno, suvo i toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od 24 do 28 C.

Samo se u subotu uveče i noću na severu zemlje, a u nedelju i u ostalim krajevima, očekuje prolazno naoblačenje sa lokalnom pojavom kiše ili kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom, a tek krajem perioda jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading