PRAVE PARAVOJSKU: Šiptari naoružani snajperima i puškama AK47 šetaju ulicama i PRETE RATOM ZBOG KOSOVA!

Autor: Republika

Vesti

13.09.2018

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od momenta kad je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izborio za Srbiju bolju međunarodnu poziciju i kad je postalo jasno da je na putu da se izbori za Srbe na Kosovu i Metohiji, bilo je jasno da je dirnuo tamo gde ne sme i da će šiptarski ekstremisti podivljati.

RepublikaFoto: twitter.com/VincentTriest
Zapretili vladi

Samo je bilo pitanje vremena kad će se to dogoditi. I dok se opet paravojno organizuju  sa namerom da nam otmu sve, istovremeno naša opozicijia zabija klipove u točkove i vodi jalovu raspravu. 

Holandski novinar Vinsent Trieste , koji izveštava iz Albanije, objavio je sinoć na svom tviteru zabrinjavajući snimak naoružanih Albanaca koji zapovedaju političarima.

 

 

- Pozivamo političare da prestanu da prodaju ili trguju teritorijom za svoje lične interese. Treba da izvršimo ekonomski i politički pritisak na Grčku, sve dok ne ukine ratni zakon sa Albanijom. Treba direktno da proteramo grčkog poglavara albanske pravoslavne crkve. Moramo direktno da prestanemo da pričamo o trgovini teritorije Severne Mitrovice i Preševa takođe - kažu u snimku, a novinar objašnjava da je u videu naoružana vojna grupa AKSH koja albanskoj i kosovskoj vladi šalje ultimatum.

To je prva oružana grupa koja govori protiv podele teritorije između Beograda i Prištine, istakao je on i skrenuo pažnju na to da se, po prvi put, čuje "južnoalbanski akcenat" jer obično, kako je pojasnio, osoba na snimcima ima kosovski akcenat.

Toj organizaciju, kako navodi, ne daje se veći značaj.

U drugom snimku, koji je brzo obrisan, vide se isti naoružani Albanci koji ulicom šetaju sa puškama AK47.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Milka

13.09.2018 06:46

Kosovo je lažna država, pa samim tim i ne može imati zvaničnu vojsku već samo paravojnu formaciju!

Nina

13.09.2018 06:50

Eu mora da reaguje na ovakva desavanja...

bojan

13.09.2018 06:51

Pas koji laje neujeda.Od svoje nemoci i diplomatskog poraza,koji im je naneo Vucic svojom pametnom politikom,srljaju u provaliju.Kao sto je nas predsednik rekao,Srbija je dovoljno mocna da zastiti svoj narod.

Nina

13.09.2018 06:51

Medjunarodna zajednica mora da reaguje na ovakva desavanja...