"MOŽE I BEZ VATROMETA I TARTUFA!" Prelep prizor na Adi Ciganliji raznežio sve - dokaz da je SAMO LJUBAV SASVIM DOVOLJNA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.04.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi par ostavio je sve bez teksta.

"MOŽE I BEZ VATROMETA I TARTUFA!" Prelep prizor na Adi Ciganliji  raznežio sve - dokaz da je SAMO LJUBAV SASVIM DOVOLJNA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/dnevnadozabeograda

Iako su u poslednje vreme prosidbe na luksuznim mestima, u inostranstvu ili sa spektakularnim vatrometima, postale trend, jedan mladi par pokazao je celoj Srbiji da je tako malo dovoljno za sreću - samo ljubav.

Naime, mladić, samo sa prstenom u ruci, kleknuo je ispred svoje izabranice na šljunku Ade Ciganlije i zaprosio je, a oduševljena devojka odmah je pristala.

 

 

- Kad joj na Adi napraviš Rim, Pariz, Maldive i sve ono što samo srce može - piše u opisu ovog videa.

"Samo će ljubav promeniti svet"

Ovaj snimak objavljen ana Instagramu odmah je naišao na brojne reakcije. I gotovo sve su pozitivne! Veliki broj korisnika ove društvene mreže čestitao je mladom paru, ali i mladiću koji je ovaj čin učinio tako jednostavnim, a opet činom za pamćenje.

Samo će ljubav da promeni sve(t) i ništa drugo... I to jeste samo njihova intimna stvar... Najlepše stvari su najjednostavnije i besplatne. Nek im je sa srećom - piše u jednom komentaru.

- Važna je ljubav, a ne mesto događa - takođe je jedan od komentara, dok se u drguom dodaje: "Kada je duša ispunjena ljubavlju, nije bitno ni mesto ni vreme, srećno."

Dva osmeha i jedna velika ljubav

A reči koje se dodaju na društvenim mrežama uz ovaj snimak dodatno opisuju ovako magičan trenutak koji je zabeležen na "beogradskom moru".

- Da je u Parizu angažovali bi i Vogue, svi naši skupljači folowersa bi to pozdravili sa Vauuuu, bili bi viral ovako ste "samo" dva osmeha i jedna velila ljubav koja se sa Ade uzdiže do neba onako magično, beogradski. Ovako bi možda samo Desanka Maksimović rekla "I love ju". 

Koliko košta ljubav?

Ono što srcem naslikaš ne postoji u svim svetovima, nije se desilo, niti će. Priče koje niko nikada nije ispričao su u tvom i sada njenom srcu. Ljubavlju postaješ njena najlepša, životna priča, knjiga, pesma, muzika, suza i osmeh.Ona postaje ti, a ti prestaješ da postojiš jer u njoj si najlepši, kakvog sebe ne poznaješ.

Tvoje srce dekoriše On.Tvoju dušu čuva On.Tebe najradosnijom ženom sveta ne čini ok i manje poznati bend, ikebane, felne limuzina, kanapei i tartufi već opet On. Kada postoji takav brzo ga uzmi i u srce stavi. Svi drugi na felnama i bradama već pri prvoj tvojoj suzi se otkotrljaju. Svi drugi sa mišićima pokažu brzo da vole termin u teretani više od tvog osmeha, svi drugi su samo drugi.. A ti kao devojčica odlično znaš da oni koji te nasmeju i čuvaju to čine srcem i da su svi drugi samo kalkulacija sa samom devojčicom, a ta devojčica nije kalkulisala ni za sladoled i kolač a ne za nekog kome će svoj život poveriti. Prinčevi postoje samo ako si princeza i sanjaš ljubav a ne CV, sertifikate, samostalnosti i nezavisnosti ko da si pokrajina a ne najsavršeniji završetak miliona godina evolucije, kao da si prezentacija u power point-u a ne ljubav onog vekovima pre tebe kao da si kesa iz kupovine a ne devojčica koja u beloj majici i farmericama sanja nekog za koga će da poskakuje po majskoj kiši i hoda bosa po gradu radujući se što je On tu, pored, postoji.

Srećno divni lepi ljudi. Ostanite duša Beograda. Radujte se na Adi vekovima. Šta bi Kapor, Pera Kralj, Zoran Radmilović rekli da su Vas sreli? Sigurno bi postali neka predstava, priča, knjiga ili umetničko delo kakvo drugo. Sigurno bi u bifeu pričali o vama dvoma.

Puno ljubavi vam šaljemo odavde čuvajući vas u ovom muzeju o gradu sa dušom
- piše u opisu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading