HAOS U ZVEČANU! Tzv kosovska policija upala u kladionicu, SPALILI SRPSKE DINARE, napravilo lom!

Autor:

Vesti

30.01.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nelegalan upad kosovske policije u sportsku kladionicu u Zvečanu

HAOS U ZVEČANU! Tzv kosovska policija upala u kladionicu, SPALILI SRPSKE DINARE, napravilo lom!

Foto: Tanjug/AP

Vršilac dužnosti direktora policije u Severnoj Mitrovici, Veton Eljšani, izdao je saopštenje u kojem obaveštava javnost o nelegalnom upadu tzv. kosovske policije u sportsku kladionicu u opštini Zvečan. Prema Eljšanijevim rečima, tokom ovog upada zaplenjeni su monitori, televizori i srpski dinari. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti kako u regionu, tako i šire.

**Reakcije lokalnog stanovništva**

Nakon ovog nelegalnog upada, lokalno stanovništvo u opštini Zvečan bilo je uznemireno i zabrinuto. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo potezima kosovske policije, ističući da je ovo još jedan primer kršenja osnovnih prava i sloboda.

**Reakcija vlasti u Srbiji**

Vlasti u Srbiji su reagovale na ovaj događaj osudivši nelegalan upad kosovske policije u sportsku kladionicu. Istaknuto je da će Srbija preduzeti sve neophodne korake kako bi zaštitila svoje građane na Kosovu i Metohiji.

**Reakcija međunarodne zajednice**

Međunarodna zajednica takođe je reagovala na ovaj događaj, ističući važnost poštovanja zakona i ljudskih prava. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcije relevantnih međunarodnih institucija.

Nelegalan upad kosovske policije u sportsku kladionicu u Zvečanu izazvao je veliku pažnju javnosti i postao predmet rasprave kako u lokalnim, tako i u međunarodnim krugovima. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcija relevantnih institucija.

(Sputnjik)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading