TRAŽE SMENU "NASILNIKA" VUČIĆA I POBEDU OPOZICIJE! I političari sa tzv. Kosova se uključili u kampanju - sve, samo da sruše predsednika!

Autor:

Vesti

13.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I političari tzv. Kosova uključili su se u rušenje Aleksandra Vučića!

TRAŽE SMENU "NASILNIKA" VUČIĆA I POBEDU OPOZICIJE! I političari sa tzv. Kosova se uključili u kampanju - sve, samo da sruše predsednika!

Foto: Rade Prelic, Twitter /Petrit Selimi

Bio je to ručak za troje, zaliven flašama jogurta, koji je navodno koštao samo 585 dinara (5 evra). Zbijeni oko stola sa dva ministra, predsednik Aleksandar Vučić je svoju veknu Sava hleba poprskao majonezom i napunio je bledim kriškama prerađene kobasice, dok se hvalio da je ova pristupačna gozba dokaz kako je njegova vlada snizila cene Srbima u nedostatku novca. 

Ta slika, jednog skromnog, obzirnog nacionalnog lidera, projektovana je kroz vladine medije u zemlji, koji ostaju Vučićevo glavno oružje uoči opštih izbora u nedelju.

Uprkos ujedinjenoj opoziciji, i posebnoj pretnji Vučićevoj Srpskoj naprednoj stranci (SNS) u trci za gradonačelnika prestonice, malo je izgleda da će SNS izgubiti 17. decembra, u velikoj meri zahvaljujući predsednikovoj stručno kultivisanoj medijskoj ličnosti - ovako je Una Hajdari počela svoju pljuvačinu na poratlu "Politiko".

Na ovaj tekst reagovao je bivši ministar spoljnih poslova takozvanog Kosova Petrir Seljimi.

Vučićev ključ izborne pobede u Srbiji: zarobljeni mediji. „Odavno je postao kao dosadan gost na žurkama koji svima uporno dosađuje pričama o sebi..." - Sjajna priča o balkanskom siledžiji Vučiću - odvalio je Seljimi na platformi Iks, bivšem Tviteru.

 

 

U isto vreme Hajdari smeta i to što je jedan od suosnivača Stiv Voznjak dobio srpsko državljanstvo, ali i Rejf Fajns iz filmova o Hariju Poteru, kao i poseta Srbiji slavnog glumca Džonija Depa.

Čini se da "udružena opozicija", osim sa zapada, sada podršku dobija i direktno od političara sa tzv. Kosova i iz Albanije, a sve u jednom cilju - da sruše Vučića, jer, kako smo do sada već i zaključili, drugi politički plan i rešenje - NEMAJU!

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Delija

13.12.2023 13:30

Mogu da mu pljunu pod prozor. Njega narod hoce i glasa za njega.

Вен

13.12.2023 14:33

Коалиција Куртија и антисрпске опозиције из круга двојке је очигледна. Зато 17. децембра против повратка старог антисрпског ДОС-а на власт.

Sandra

13.12.2023 14:53

Sudbinu Srbije sigurno nećemo prepustiti polikamtima , šarlatanima i lesinarima.Idemo do pobede!

Marko

13.12.2023 14:57

Očigledno je velika želja da se zaustavi dalji napredak Srbije, zato se opzoicija udruzila sa svojim očiglednim partnerima iz Prištine.