NESTALE TRI ŽENE NA KOSOVU I METOHIJI! Porodice tragaju za njima, stanje ALARMANTNO

Autor:

Vesti

06.12.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nestalima.

NESTALE TRI ŽENE NA KOSOVU I METOHIJI! Porodice tragaju za njima, stanje ALARMANTNO

Foto: Tanjug/AP

U poslednja 24 časa policiji takozvanog Kosova prijavljen je nestanak tri žene. Porodica traga za dve žene u Gnjilanu i jedne žene u Đakovići.

U Gnjilanu je muškarac prijavio da su dve žene napustile kuću i da ne zna gde se nalaze.

U Đakovici je takođe prijavljeno da je ženska osoba napustila kuću i da njena porodica ne zna gde se nalazi, prenosi Telegraf.

U policijskom izveštaju se dodaje da je u Kosovu Polju uhapšena žena zbog zlostavljanja i napuštanja dece.

Ona je uhapšena juče posle prijave od strane supruga.

- Osumnjičena je lišena slobode i nakon obavljenog razgovora odlukom tužioca određen joj je pritvor - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, teror nad Srbina na Kosovu i Metohiji sprovodi se svakodnevno. 

Srbima su spaljivana ognjišta, hapsili su ih bez ikakvog razloga, a iza svega toga stoji politika Aljbina Kurtija koja nas vraća u 19. vek.

Prema rečima Ivice Dačića, nikakvi pokušaji tendencioznog plasiranja dezinformacija i svaljivanja krivice na Beograd ne mogu da prikriju jednu prostu činjenicu da je Aljbin Kurti, od kada je na čelu privremenih institucija samouprave u Prištini, najodgovorniji za eskalaciju situacije na Kosovu i Metohiji

Dačić je izneo frapantne podatke. Istakao je da je u proteklih godinu dana čak 13 odsto Srba napustilo Kosovo zbog pritisaka prištinskog režima na srpsko stanovništvo.

Takođe, istakao je da je zabeleženo čak 446 etnički motivisanih napada na Srbe na Kosovu od početka 2021. godine. Ovo su zaista uznemirujući podaci koji ukazuju na ozbiljnu situaciju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading