TERETNJACI NA PRELAZU BOGOJEVO ČEKAJU ČAK 19 SATI! Katastrofa na svim granicama, paklene gužve i na Horgošu, Batrovcima, Šidu...

Autor:

Vesti

06.12.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu iz zemlje, čekaju 19 sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

TERETNJACI NA PRELAZU BOGOJEVO ČEKAJU ČAK 19 SATI! Katastrofa na svim granicama, paklene gužve i na Horgošu, Batrovcima, Šidu...

Foto: Tanjug

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, kamioni na prelazu Horgoš, takođe na izlazu, čekaju 10 sati, na Bezdanu devet, na Batrovcima osam, na Šidu pet, a na Kelebiji tri sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

AMSS napominje da, zbog pojačanog vetra u košavskom području, koji može biti i olujne jačine u južnom Banatu potrebno je brzinu vožnje dodatno smanjiti na ovim putevima i prilagoditi je iznenadnim bočnim i čeonim udarima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Pošto meteorolozi upozoravaju na kišu koja se u pojedinim krajevima jugozapadne i istočne Srbije može lediti pri tlu, na ovim putevima treba voziti pažljivo. 

Na put se mora krenuti sa dobrim zimskim gumama, koristiti puteve prvog prioriteta, a ukoliko se naiđe na zaleđene deonice, vozilo se mora zaustaviti na nekom bezbednom mestu, parkingu ili benziskoj stanici i sačekati dok se uslovi za vožnju ne poboljšaju, dodaje se u saopštenju AMSS-a.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading