PRED NAMA JE TEŽAK PERIOD, OČEKUJEM MNOGO PRITISAKA I PRETNJI: Predsednik Vučić o situaciji na KiM

Autor:

Vesti

29.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić boravio je danas u Petrovcu na Mlavi.

PRED NAMA JE TEŽAK PERIOD, OČEKUJEM MNOGO PRITISAKA I PRETNJI: Predsednik Vučić o situaciji na KiM

Foto: Tanjug-M.Milivojević

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije  Aleksandar Vučić izjavio je danas da meseci pred nama neće biti laki i da  očekuje mnogo pritisaka i  pretnji i sprovođenja tih pretnji u delo na KiM. 

"Čini mi se da meseci pred nama neće biti laki i očekujem mnogo pritisaka i pretnji i sprovođenja tih pretnji u delo na KiM od strane onih koji  su nedovoljno odgovorni i ne razumeju da mir nije samo interes Srba, već i Albanaca", rekao je Vučić tokom obilaska završnih radova na kompletnoj rekonstrukciji mosta preko reke Mlave u Petrovcu, koji je deo regionalnog puta.

"Ali, kada vidite koliko drugih problema u svetu ima, dobro je kada možete da gradite i radite i osigurate kakvu takvu budućnost našoj deci, naveo je Vučić.

Predsednik Vučić poručio je danas tokom obilaska rekonstruisanog mosta preko reke Mlave u Petrovcu da predstavici lokalnih vlasti ne smeju da se učaure u svojim kabinetima, već više da idu u narod, razgovaraju sa građanima i rešavanju njihove probleme.

Vučić je podsetio da je pre više od godinu dana odlukom lokalnih vlasti bio zatvoren nebezbedan most i da se nakon toga ništa nije dešavalo mesecima i naveo da je to pokazivalo nebrigu vlasti prema ljudima i nepostojanje želje da se reše problemi građana.

"Rekao sam da mora hitno da se uradi most i uradili su ga za tri meseca, na najbrži mogući način", istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (76)

Loading
Mile

29.08.2023 11:26

Predsednik neće dozvoliti da naši ljudi na KIM budu oštećeni.

Nenad

29.08.2023 11:27

Pobedićemo sve i težak period ćemo u njemu sve da ih slomijemo, jer jedna Srbija i Jedan Vučić i narod je jednak u Srbiji, jedan za sve i svi za jednog velikog Aleksandra Vučića.

Mile

29.08.2023 11:28

Težak period predstoji, ali sve ćemo dati od sebe da podržimo predsednika i naše ljude na KIM.

Đorđe

29.08.2023 11:31

Podrška za predsednika. Cenim njegov trud.