OKLOPNA VOZILA KRENULA KA JARINJU: Kurti sprema nova hapšenja?

Autor:

Vesti

07.07.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pravcu punkta u blizini administrativnog prelaza Jarinje krenula su oklopna vozila kosovske policije.

OKLOPNA VOZILA KRENULA KA JARINJU: Kurti sprema nova hapšenja?

Foto: Republika

Zamenik direktora policije za severni region Veton Eljšani rekao je da su dobili "informaciju o tome da bi neko danas mogao da pokuša da uđe iz Srbije na Kosovo, ali da još ne znaju o kome se radi".

- Postoje neke informacije da je neko stigao iz Srbije i naši policajci su tamo. Iz bezbednosnih razloga smo ih poslali - rekao je on, prenosi Kosovo online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Ana

07.07.2023 15:48

Kurti ne odustaje od svoje zamisli i ne prestaje sa zastrašivanjem Srba sa KiM i proterivanjem ljudi sa svojih ognjišta.

Ceca

07.07.2023 15:50

Jedno je sigurno,spski narod mora biti zasticen, ne mozemo zatvarati oci i gledati teror of strane sovinista iz pristine

Taša

07.07.2023 16:00

Ovaj Kurti je više preterao svaku meru i prešao sve granice. Šta planira ovaj čovek da pohapsi sve srbe na KiM?! Strašno,ovaj čovek je oličenje zla!

Slavka

07.07.2023 16:03

Pa ako i dolazi neko iz Srbije,a ne dolazi, zar moraju oklopna vozila da se šalju prema Jarinju. Koga oni pokušavaju da prave budalama.