Vučić o slučaju "bentli": Ništa strašno

Autor: b92.net, Republika

Vesti

04.09.2017

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ne veruje da je neko želeo da mu naudi kada je automobil "bentli" presekao kolonu u kojoj se nalazilo njegovo vozilo.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić otklonio svaku sumnju na atentat

- Ništa strašno se nije dogodilo, pretpostavljam da su to slučajnosti... Gotovo sam uveren da njihova namera nije bila da meni naude. To je na nadležnima da utvrde - rekao je Vučić na televiziji Happy.

On je dodao da nije plašljiv i da čime god da mu prete ne mogu da naude Srbiji. 


Vučić je rekao da se incident u subotu dogodio pred drugi sastanak sa predsednikom i premijerkom Republike Srpske Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović. 

On je rekao da ga je u subotu uveče kontatirao glavni urednik Politike Žako Rakić, koji je rekao da imaju informacije o događaju na Topčiderskoj zvezdi, a da je on zamolio Rakića da to ne objavljuje. 

Vučić je napomenuo da je to blia njegova želja, a ne pritisak, ali da je Politika to objavila i da misli da je ta informacija iz policijskih izvora, dodajući da za taj kanal nadležni nisu znali. 

On je rekao da obično znaju za izvore iz policije koje imaju drugi mediji. 

Trojici mladića koji su u subotu automobilom "bentli" u subotu naleteli na kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, danas je određen pritvor do 30 dana. 

U pritvoru su osumnjičeni L. R, M. T. i S. D, koji su bili u automobilu "bentli". 

Incident se dogodio u subotu oko 8.20 na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi kada je na vozilo u kome se nalazio predsednik Srbije naleteo automobil "bentli" španskih registarskih oznaka. 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading